2PCS "Pasidaryk pats" gamybos urmu, NE555 ding dong durų skambučių rinkinys NE555 durų skambučio rinkinys skaitmeninis durų skambučių gamybos rinkinys

2PCS 2PCS 2PCS 2PCS

2PCS "Pasidaryk pats" gamybos urmu, NE555 ding dong durų skambučių rinkinys NE555 durų skambučio rinkinys skaitmeninis durų skambučių gamybos rinkinys

  • (0 Atsiliepimai)

€1.26

(SKU: m86547)

Grandinės diagramos atsisiuntimo adresas (nukopijuokite į juostą, kad atidarytumėte IE, brangūs draugai, atsisiųskite) :

Komplektas su popierinių brėžinių rinkiniu ir be popieriaus piešimo skirtumas yra tas, kad pirmasis yra daug daugiau popieriaus lapo duomenų, tokių kaip grandinės schema, komponentų sąrašas, juos galima atsisiųsti į aukščiau pateiktą adresą. Lentų spausdinimo įrenginio parametrai, nežiūrėkite į brėžinius gali tiesiogiai suvirinti, todėl rekomenduojame nesinešti popieriaus piešimo rinkinio, taupyti popierių, visiems, susijusiems su aplinkosauga.

Pro, pristatymas dideliais kiekiais, jei reikalingas gatavas produktas, susisiekite su klientų aptarnavimo tarnyba, kad pakeistumėte kainą.

Darbinė įtampa: 4,0-7,0 V

PCB dydis: 28 mm (ilgis) * 25 mm (platus)

Liukso numerio ragas: 8 eurai 0.25 W

Liukso numeris (siuntimo sąrašas) :

Elemento numerio pavadinimas (a)

PCB 1

8 o 0,25 1 W ragas

100 mm raudona linija 2

100 mm juoda linija 2

NE555 lustas 1

8 psl 1 IC

100 UF talpa 1 25 V

10 UF talpa 25 prieš 1

6 * 1 * 5 raktai

103 Keramikos kondensatoriai 3

47 k 5 Atsparumas

1 N4148 2

Nata:

1. Komponentai yra daug komponentų ir platinimas labiau varginantis, klystame, negalime garantuoti, kad kiekvienas daugelio elementų paketas, jei keli mažiau, jokio pakeitimo, tiesiog grąžins skirtumą, taip pat stengsimės daug komponentų, tikimės, kad brangūs draugai supras.

2. Atskirų komponentų, tokių kaip rezistoriaus kondensatorius, laikinai nėra sandėlyje, pardavėjas vietoj to išsiųs ženklą šalia savo grandinės pagrindinių komponentų vertės.

3. Po suvirinimo prašome savipagalbos derinimas, suvirinimas be klaidų paprastai gali būti sėkmingas, jei suvirinimo gedimas, ši parduotuvė nėra atsakinga, mes negalime garantuoti, kad suvirinimas yra 100% sėkmingas, todėl gamyklos gamybos linija turi būti suremontuota, siųsti visus elementus yra nauji, tačiau negalime garantuoti, kad naujas elementas yra geras, Taip pat nedarykite kiekvieno komponento testo dar kartą, jei taip, didžioji dalis yra brangesnė už gatavą produktą, todėl jei vienuolis ar vienuolė turi komponentų, mes grąžiname parduotuvės mažmeninės kainos skirtumą, jei komponentas yra blogas, reikia pirkėjų atsakomybės. Bet mes esame įsipareigoję pasiekti visišką aptarnavimą po pardavimo, darome viską, kad padėtume kiekvienam draugui užbaigti gamybą. Todėl, kai pagamintas gatavas produktas nepasiekė mūsų aprašyto rezultato, neskubėkite mums pateikti įvertinimo, nepamirškite susisiekti su mūsų garantiniu aptarnavimu.Ačiū už bendradarbiavimą, linkiu visiems laimingo apsipirkimo!

Sutikite su šių 3 elementų, kuriuos reikia fotografuoti, sąlygomis, turi kitokią reikšmę, prašome nusipirkti gatavą produktą, gatavą produktą mes visi turime gerą derinimo testą prieš pristatymą ir ačiū!

"Pasidaryk pats" biri siunta be piešimo paveikslėlių:

PCB dėl skirtingų partijų gali skirtis spalva, mieli draugai, prašau suprasti, kad plokštė pagaminta iš aukštos kokybės FR4 - stiklo pluošto plokštė prieš pristatymą po skraidančio zondo išbandykite kiekvieną PCB gabalėlį. PCB plokštė naudojant FR - 4 karinis lygis Lakštinė medžiaga, tolerancija ir kai kurių parametrų stabilumas, Medžiaga buvo labai stipri, tai yra giminaičio interesai su kitu lakštiniu metalu brangi kaina. Tiesiogiai ant PCB komponentų parametrų, jei nėra etaloninės grandinės schemos, galima tiesiogiai suvirinti, yra labai patogu.

FR4 - Lentos savybės:

1. Nelengva atsitikti, nes sagtis (reiškia nežmogiškus atvejus, kuriuos sukelia lenkimas), prastas lapas laikui bėgant gali keistis ir aplinka

Lenkimo.

2. Varža yra stabilesnė ir patikimesnė;

Suvirinimas po gero gatavo produkto nuotraukomis:

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: NoEnName_Null

 

Palikite Savo Citata