Senos kolekcijos lobis Variu dengtas auksas [Mahakala] aromaterapinė krosnis

Senos kolekcijos lobis Variu dengtas auksas [Mahakala] aromaterapinė krosnis Nuotrauka 0 Senos kolekcijos lobis Variu dengtas auksas [Mahakala] aromaterapinė krosnis Nuotrauka 1 Senos kolekcijos lobis Variu dengtas auksas [Mahakala] aromaterapinė krosnis Nuotrauka 2 Senos kolekcijos lobis Variu dengtas auksas [Mahakala] aromaterapinė krosnis Nuotrauka 3 Senos kolekcijos lobis Variu dengtas auksas [Mahakala] aromaterapinė krosnis Nuotrauka 4 Senos kolekcijos lobis Variu dengtas auksas [Mahakala] aromaterapinė krosnis Nuotrauka 5

Senos kolekcijos lobis Variu dengtas auksas [Mahakala] aromaterapinė krosnis

  • (0 Atsiliepimai)

€541.80 €379.26

(SKU: m108584)

Senas kolekcijos lobis Vario paauksuota [Mahakala] aromaterapinė krosnis

Aukštis 30 centimetrų, plotis 16 centimetrų, kalibras 8 centimetrai

Sveria 2,46 kilogramo

Išvaizda vis dar puiki, elegantiška spalva, turtinga pasta ir paprastas bei elegantiškas senovinis stilius. Laivo forma yra elegantiška ir elegantiška, kupina senovės žavesio. Medžiaga yra subtili ir permatoma, o meistriškumas yra išskirtinis. Auksinis santykis daro laivą labai reguliarų! Atmosferiškesnis ir pilnesnis, sunkios ir orios išvaizdos bei orios formos; Elegantiškos spalvos, turtingas senovės jausmas, puikios išvaizdos ir storos pastos.(0032100) Mokėjimas 1.Mes priimame visus mokėjimus.

2. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos naudojant saugias mokėjimo apdorojimo PayPal.

3.Mokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono pabaigos.

4.Siunčiame jūsų "Musustudija.lt" arba PayPal adresu. Prieš mokėdami įsitikinkite, kad jūsų "Musustudija.lt" ir PayPal adresas yra teisingi.

Laivybos

1. Mes siunčiame jūsų "Musustudija.lt" arba PayPal adresu. Prieš mokėdami įsitikinkite, kad jūsų "Musustudija.lt" ir PayPal adresas yra teisingi.

2. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas, kai gausime mokėjimą.

3. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties vietos ir kitų veiksnių;

4. Tarptautiniai pirkėjai atkreipkite dėmesį:

a.Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Mes stengsimės sumažinti muitų riziką.

b.Prieš pirkdami pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

Atsiliepimus:

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mums ir kitam pirkėjui.

Mes stengiamės padaryti viską, ką galiu padaryti už jus.Jei yra daiktų defektų ar sugadinimų, net Kinijos paštas pametė pakuotę. Bet nesijaudinkite.pirmiausia susisiekite su mumis. Mes galime iškeisti prekę arba grąžinti jums visus pinigus. Pasitikėkite mumis! Mes padarysime taip, kaip jums pažadėjome.

  • Amžius: Nežinoma
  • Tema: budizmas, būsenos
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • regioninė funkcija: Kinija
  • gyvūno tipas: būsenos
  • Medžiaga: Varis
  • Pirminė medžiaga: ŽALVARIS
  • kilmės regionas: Kinija

 

Palikite Savo Citata