Krištolo automobilio žavesys, geltonas donglingas ir saulės akmuo & Tigro akis Kalėdinės dekoracijos Papuošalai Rankų darbo Krištolo langas Automobilių kabinos

Krištolo automobilio žavesys, geltonas donglingas ir saulės akmuo & Tigro akis Kalėdinės dekoracijos Papuošalai Rankų darbo Krištolo langas Automobilių kabinos Nuotrauka 0 Krištolo automobilio žavesys, geltonas donglingas ir saulės akmuo & Tigro akis Kalėdinės dekoracijos Papuošalai Rankų darbo Krištolo langas Automobilių kabinos Nuotrauka 1 Krištolo automobilio žavesys, geltonas donglingas ir saulės akmuo & Tigro akis Kalėdinės dekoracijos Papuošalai Rankų darbo Krištolo langas Automobilių kabinos Nuotrauka 2 Krištolo automobilio žavesys, geltonas donglingas ir saulės akmuo & Tigro akis Kalėdinės dekoracijos Papuošalai Rankų darbo Krištolo langas Automobilių kabinos Nuotrauka 3 Krištolo automobilio žavesys, geltonas donglingas ir saulės akmuo & Tigro akis Kalėdinės dekoracijos Papuošalai Rankų darbo Krištolo langas Automobilių kabinos Nuotrauka 4

Krištolo automobilio žavesys, geltonas donglingas ir saulės akmuo & Tigro akis Kalėdinės dekoracijos Papuošalai Rankų darbo Krištolo langas Automobilių kabinos

  • (0 Atsiliepimai)

€1.85 €1.17

(SKU: m124357)

Pridėkite šiek tiek spindesio savo automobiliui su mūsų krištolo automobilio pakabuku! Naudojant originalias akmens poliravimo technikas, šis pakabukas sukuria gražias ir žavias spalvas, kurios suteikia gyvybingumo bet kokiems namams ar sodui. Tai puiki dovana bet kokiai dovanų teikimo progai ir yra su juoda virve, kad būtų lengva pritvirtinti.

Specifikacijos:

Pavadinimas: crystal car hangings ornament

Medžiaga: natūralus kristalas

Dydis: apie 28 cm ilgio / 11,02 colio

Svoris: sveria apie 130 gramų

Naudojimas: galinio vaizdo veidrodžio automobilio pakabukas, bagažo pakabukas, sodo apdaila, vidaus apdaila

Dėmesys:

Dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Sąrašas:

1 x krištolo automobilio pakabos ornamentas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Pridėkite žavesio ir blizgesio: Putojantys krištolo automobilių papuošalai yra pagaminti naudojant natūralias medžiagas ir originalias akmens poliravimo technikas. Galimi įvairių dydžių, formų ir spalvų, jie suteikia jūsų transporto priemonei žavesio ir blizgesio.

2.Spinduliuokite teigiamą atmosferą: Mūsų krištolo automobilio ornamentas skleidžia pozityvumo aurą, sukurdamas ryškų ir patrauklų spalvų vaizdą saulės šviesoje. Pajuskite jo atnešamą sėkmę, tuo pačiu atkurdami vidinę ramybę ir pusiausvyrą.

3.Platus naudojimas: Šis universalus krištolo automobilio pakabinimo ornamentas pagyvina jūsų namus ar sodą. Įdėkite jį į savo kambarį, langą, sodą, balkoną, duris... niekur! Jis ne tik galinio vaizdo veidrodžio priedas, bet ir gaudo saulės šviesą kaip akinantis saulės gaudytojas.

4.Nuostabi dovana: švytintis priedas prie jūsų automobilio interjero, tai puiki dovana jūsų artimiesiems bet kokia ypatinga proga - Valentino diena, Padėkos diena, Kalėdos, gimtadienis, jubiliejus, Motinos diena ir Tėvo diena.

5. Kūrybiškas ir subtilus dizainas: Šį krištolo automobilio ornamentą sudaro geltonas donglingas, saulės akmuo ir tigro akies akmuo, kurie turi aiškią tekstūrą ir gražias spalvas. Po krištolo karoliukais yra svajonių gaudyklės metalinis pakabukas, kuris jūsų automobiliui suteikia elegancijos ir žavesio.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Pagrindinė medžiaga: MEDVILNĖ

 

Palikite Savo Citata