Motociklų perjungimo trinkelės motociklų pavarų perjungiklio priedai batams neslidūs ir patvarūs guminiai perjungimo svirties pavarų dangteliai

Motociklų perjungimo trinkelės motociklų pavarų perjungiklio priedai batams neslidūs ir patvarūs guminiai perjungimo svirties pavarų dangteliai Nuotrauka 0 Motociklų perjungimo trinkelės motociklų pavarų perjungiklio priedai batams neslidūs ir patvarūs guminiai perjungimo svirties pavarų dangteliai Nuotrauka 1 Motociklų perjungimo trinkelės motociklų pavarų perjungiklio priedai batams neslidūs ir patvarūs guminiai perjungimo svirties pavarų dangteliai Nuotrauka 2 Motociklų perjungimo trinkelės motociklų pavarų perjungiklio priedai batams neslidūs ir patvarūs guminiai perjungimo svirties pavarų dangteliai Nuotrauka 3 Motociklų perjungimo trinkelės motociklų pavarų perjungiklio priedai batams neslidūs ir patvarūs guminiai perjungimo svirties pavarų dangteliai Nuotrauka 4 Motociklų perjungimo trinkelės motociklų pavarų perjungiklio priedai batams neslidūs ir patvarūs guminiai perjungimo svirties pavarų dangteliai Nuotrauka 5

Motociklų perjungimo trinkelės motociklų pavarų perjungiklio priedai batams neslidūs ir patvarūs guminiai perjungimo svirties pavarų dangteliai

  • (0 Atsiliepimai)

€9.00 €4.50

(SKU: m13191)

Aprašymas:

Ši motociklų perjungiklio batų apsauga buvo kruopščiai suprojektuota. Jis pagamintas iš aukštos kokybės gumos, atsparus dilimui, neslidus, nelengvai senstantis ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Motociklų pavarų perjungimo batų dangtis

Medžiaga: guma

Spalva: Juoda

Dydis: žr. paveikslėlį

Pakuočių sąrašas:

Motociklo pavarų perjungimo batų dangtis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Puiki medžiaga: Su šia motociklų perjungiklio batų apsauga, pagaminta iš aukštos kokybės guminės medžiagos, ji yra atspari dilimui, neslystanti, nelengvai senstanti ir gali būti naudojama ilgą laiką.

2. Patogu pataisyti: šią motociklo apsauginę įrangą labai lengva užsidėti ir suvarstyti, ji lieka ant batų ir neslysta, nes tai pleistro dizainas.

3.Apsaugokite savo batus: naudokite šį motociklo perjungimo kilimėlį, kad padėtumėte pereiti nepažeisdami batų, apsaugodami avalynę nuo nusidėvėjimo žymių, kurias sukelia motociklų perjungikliai.

4. Reguliuojamas dizainas: Motociklo batų dangtelio apsaugos dirželį galima reguliuoti pagal faktinius poreikius. Minkšta guma puikiai tinka daugeliui batų ir batų dydžių.

5. Nešiojamas ir mažas: motociklo apsauginė įranga yra kompaktiška ir lengvai laikoma neužimant daug vietos. Jis yra mažas ir lengvas, todėl galite jį pasiimti bet kur ir naudoti.

  • Medžiaga: Oda
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • funkcija: Atsparus vandeniui
  • Lytis: Unisex

 

Palikite Savo Citata