Anime Automobilių papuošalai Sūpynės antis Automobilis Kabantis ornamentas Mielas keptas anties pakabukas Pakabinamas automobilio salonas Priedai automobiliui

Anime Automobilių papuošalai Sūpynės antis Automobilis Kabantis ornamentas Mielas keptas anties pakabukas Pakabinamas automobilio salonas Priedai automobiliui Nuotrauka 0 Anime Automobilių papuošalai Sūpynės antis Automobilis Kabantis ornamentas Mielas keptas anties pakabukas Pakabinamas automobilio salonas Priedai automobiliui Nuotrauka 1 Anime Automobilių papuošalai Sūpynės antis Automobilis Kabantis ornamentas Mielas keptas anties pakabukas Pakabinamas automobilio salonas Priedai automobiliui Nuotrauka 2 Anime Automobilių papuošalai Sūpynės antis Automobilis Kabantis ornamentas Mielas keptas anties pakabukas Pakabinamas automobilio salonas Priedai automobiliui Nuotrauka 3 Anime Automobilių papuošalai Sūpynės antis Automobilis Kabantis ornamentas Mielas keptas anties pakabukas Pakabinamas automobilio salonas Priedai automobiliui Nuotrauka 4 Anime Automobilių papuošalai Sūpynės antis Automobilis Kabantis ornamentas Mielas keptas anties pakabukas Pakabinamas automobilio salonas Priedai automobiliui Nuotrauka 5

Anime Automobilių papuošalai Sūpynės antis Automobilis Kabantis ornamentas Mielas keptas anties pakabukas Pakabinamas automobilio salonas Priedai automobiliui

  • (0 Atsiliepimai)

€7.45 €3.72

(SKU: m133424)

Aprašymai:

Mūsų "Swing Duck" automobilinis pakabukas suteikia jūsų automobiliui daug linksmybių. Kai automobilis juda ar pučia vėjas, mūsų anties pakabukas laimingai siūbuos, o tai yra labai gyva ir įdomu, ir tikrai padidins jūsų vairavimo laiką.

Funkcijos:

1. Juokingas dizainas: Mūsų besisukantis anties automobilio ornamentas yra labai juokingas ir mielas su keptos anties forma, suteikiantis jums laimingą nuotaiką.

2. Patvari medžiaga: Sūpynės anties automobilio ornamentas daugiausia pagamintas iš patvarios dervos, tvirtas ir stabilus, o jį nelengva sulaužyti ar deformuoti.

3. Platus pritaikymas: Interjero automobilių ančių priedai yra idealūs papuošalai jūsų automobiliui, sunkvežimiui, furgonui ir pan., Ir gali būti plačiai pritaikyti papuošti jūsų biurą, miegamąjį ir svetainę.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Swinging Duck Car Pendant

Medžiaga: derva

Dydis: apie 5,5 * 6 cm / 2,16 * 2,36 colio

Pakuočių sąrašas:

1*Besisukančios anties automobilio ornamentas

Daugiau informacijos apie produktą

žr. 1.【Pridėkite vairavimo linksmybių】 Mūsų besisukantis anties automobilio pakabukas gali suteikti jums linksmybių, pasukdamas jį kartu su savo automobiliu, kad jis lydėtų jūsų automobilio gyvenimą ir suteiktų linksmybių jūsų gyvenimui.

2.【Didelis patvarumas】 "Swinging Duck Mirror Ornament" yra pagamintas iš dervos medžiagos, tvirtas ir patikimas, nelengvai išblukęs ar sulūžęs, lygus ir patogus liesti, jį galima ilgai laikyti ir tepti.

3.【Mielas dizainas】 Sukurtas kaip unikali keptos anties forma, mūsų "Duck Swing Car Ornament" yra labai įdomus ir mielas, jis sukasi automobilio viduje, kad išlaisvintų jūsų stresą ir suteiktų jums laimingą nuotaiką.

4.【Nuostabi dovana】 Norite prasmingos dovanos? Keptos anties galinio vaizdo pakabukas yra unikali dovana, puikiai tinkanti jūsų šeimai ar draugams gimtadienių, vaikų dienų ar Kalėdų proga.

5.【Ideali dekoracija】 Šis ančių automobilių pakabinimo ornamentas gali būti automobilių, namų ir biurų dekoracijos.Kaip puošmena, ji gali prisidėti prie namų ir biuro temperamento.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Pagrindinė medžiaga: derva

 

Palikite Savo Citata