4 dalių Oro valytuvo filtras HEPA aktyvuotos anglies filtro elementai RIGOGLIOSO GL-2103 SY900S

4 dalių Oro valytuvo filtras HEPA aktyvuotos anglies filtro elementai RIGOGLIOSO GL-2103 SY900S Nuotrauka 0 4 dalių Oro valytuvo filtras HEPA aktyvuotos anglies filtro elementai RIGOGLIOSO GL-2103 SY900S Nuotrauka 1 4 dalių Oro valytuvo filtras HEPA aktyvuotos anglies filtro elementai RIGOGLIOSO GL-2103 SY900S Nuotrauka 2 4 dalių Oro valytuvo filtras HEPA aktyvuotos anglies filtro elementai RIGOGLIOSO GL-2103 SY900S Nuotrauka 3 4 dalių Oro valytuvo filtras HEPA aktyvuotos anglies filtro elementai RIGOGLIOSO GL-2103 SY900S Nuotrauka 4

4 dalių Oro valytuvo filtras HEPA aktyvuotos anglies filtro elementai RIGOGLIOSO GL-2103 SY900S

  • (0 Atsiliepimai)

€26.33

(SKU: m220215)

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

1. Visiškai naujos, aukštos kokybės medžiagos, gerai pagamintos, patvarios ir puikiai suderintos su originalia įranga.

2. Švarūs priedai leidžia jūsų namų robotui išlaikyti optimalų našumą. Kaip įprastos priežiūros dalį, priedus lengva nuimti ir pakeisti. Tai taip pat sumažina dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų įsiskverbimą į orą, kuriuo kvėpuojate.

3. Norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo priedus reikia keisti kas 2–3 mėnesius, atsižvelgiant į naudojimo dažnumą.

4. Atsisveikinkite su savitu kvapu, kuris gali padėti sumažinti nemalonų naminių gyvūnėlių kvapą, dūmus, virimo dūmus ir įvairius buitinius produktus bei chemines medžiagas.

Medžiaga: plastikas

spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

4 x Valytuvo

filtro ekranas Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata