Kulkšnies apvyniojimo magnetiniai elastiniai kulkšnies petnešos vyrams Patogūs kulkšnies atramos petnešos 1 dydis tinka visiems tinka sportui ir patempimui

Kulkšnies apvyniojimo magnetiniai elastiniai kulkšnies petnešos vyrams Patogūs kulkšnies atramos petnešos 1 dydis tinka visiems tinka sportui ir patempimui Nuotrauka 0 Kulkšnies apvyniojimo magnetiniai elastiniai kulkšnies petnešos vyrams Patogūs kulkšnies atramos petnešos 1 dydis tinka visiems tinka sportui ir patempimui Nuotrauka 1 Kulkšnies apvyniojimo magnetiniai elastiniai kulkšnies petnešos vyrams Patogūs kulkšnies atramos petnešos 1 dydis tinka visiems tinka sportui ir patempimui Nuotrauka 2 Kulkšnies apvyniojimo magnetiniai elastiniai kulkšnies petnešos vyrams Patogūs kulkšnies atramos petnešos 1 dydis tinka visiems tinka sportui ir patempimui Nuotrauka 3 Kulkšnies apvyniojimo magnetiniai elastiniai kulkšnies petnešos vyrams Patogūs kulkšnies atramos petnešos 1 dydis tinka visiems tinka sportui ir patempimui Nuotrauka 4 Kulkšnies apvyniojimo magnetiniai elastiniai kulkšnies petnešos vyrams Patogūs kulkšnies atramos petnešos 1 dydis tinka visiems tinka sportui ir patempimui Nuotrauka 5

Kulkšnies apvyniojimo magnetiniai elastiniai kulkšnies petnešos vyrams Patogūs kulkšnies atramos petnešos 1 dydis tinka visiems tinka sportui ir patempimui

  • (0 Atsiliepimai)

€4.36 €2.39

(SKU: m43071)

Aprašymas:

Kulkšnies atrama yra draugiška odai ir patogi, švelni liesti, greitai džiūstanti ir palaiko jūsų odą sausą. Lankstus ir elastingas, minkštesnis, elastingesnis, patogesnis ir tinka visiems.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kulkšnies petnešos

Specifikacijos: vienas dydis (nepriklausomai nuo kairės ir dešinės)

Spalva: odos tonas

Medžiaga: sebs+magnetas

Svoris: apie 46g

Dydis: apie 12.7x7x0.4cm / 5x2.8x0.16inch

Pakuočių sąrašas:

Kulkšnies petnešos*1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Minkšta medžiaga】Kulkšnies petnešos yra pagamintos iš aukštos kokybės minkštos sebs medžiagos ir magnetinės rūdos, minkštos, draugiškos odai, elastingos ir nelengvai deformuojamos, šios kulkšnies petnešos yra patogios ir patogios dėvėti, ir tai suteiks jums gerą vartotojo patirtį.

2.【Perfect Fit】Lanksti kulkšnies atrama tvirtai ir lengvai ištempiama, kad tilptų į daugumą kulkšnies dydžių. Jis yra minkštesnis, elastingesnis ir patogesnis, leidžiantis laisvai judėti.

3.【Kraujotakos skatinimas】Kulkšnies stabilizatorius apsaugo skaudamus kulkšnies taškus, stabilizuoja pėdą ir kulkšnį, mažina stresą ir suteikia atsipalaidavimą bei skatina kraujotaką.

4.【Užsiimkite įvairiomis sporto šakomis】 Su kulkšnies įvyniojimu ilgą laiką galite užsiimti įvairiomis sporto šakomis, tokiomis kaip krepšinis, beisbolas, ledo ritulys, čiuožimas ledu, kriketas, dviračių sportas, joga ir gimnastika.

5.【Puiki dovana šeimoms】Kulkšnies kompresinė rankovė yra apgalvota dovana įsimylėjėliams, motinoms, šeimai, draugams ir kolegoms švenčių ir gimtadienių proga, ir aš tikiu, kad jiems patiks ši dovana.

  • modelio numeris: magnetinė kulkšnies atrama
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Amžius: virš 13

 

Palikite Savo Citata