Apyrankės sportui Patogi ir kvėpuojanti apyrankė sportui Sporto aksesuarai Jogai Bėgimas Stalo tenisas

Apyrankės sportui Patogi ir kvėpuojanti apyrankė sportui Sporto aksesuarai Jogai Bėgimas Stalo tenisas Nuotrauka 0 Apyrankės sportui Patogi ir kvėpuojanti apyrankė sportui Sporto aksesuarai Jogai Bėgimas Stalo tenisas Nuotrauka 1 Apyrankės sportui Patogi ir kvėpuojanti apyrankė sportui Sporto aksesuarai Jogai Bėgimas Stalo tenisas Nuotrauka 2 Apyrankės sportui Patogi ir kvėpuojanti apyrankė sportui Sporto aksesuarai Jogai Bėgimas Stalo tenisas Nuotrauka 3 Apyrankės sportui Patogi ir kvėpuojanti apyrankė sportui Sporto aksesuarai Jogai Bėgimas Stalo tenisas Nuotrauka 4 Apyrankės sportui Patogi ir kvėpuojanti apyrankė sportui Sporto aksesuarai Jogai Bėgimas Stalo tenisas Nuotrauka 5

Apyrankės sportui Patogi ir kvėpuojanti apyrankė sportui Sporto aksesuarai Jogai Bėgimas Stalo tenisas

  • (0 Atsiliepimai)

€0.72 €0.50

(SKU: m57085)

Mūsų spalvotos sportinės apyrankės puikiai tinka bet kokiam aktyviam gyvenimo būdui. Riešo prakaitas sukurtas taip, kad 360° kampu tvirtai priglustų prie riešo, užtikrinant maksimalią atramą fizinės veiklos metu. Pagamintas iš lengvų medžiagų, jis suteikia lankstumo ir greitai džiūsta.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris

Produkto dydis: (apytiksliai) 10 * 8 cm / 3.94 * 3.15 colių

Spalva: Juoda, mėlyna, rožinė

Pakuočių sąrašas:

1vnt.*Apyrankė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Tinka visoms sporto šakoms: pakelkite savo žaidimą su mūsų ryškiomis ir energingomis apyrankėmis sportui. Jų madingas gradiento dizainas užtikrina stilingą išvaizdą bėgiojant, važinėjant dviračiu, žaidžiant krepšinį ar praktikuojant jogą. Patirkite didesnį našumą kaip niekada anksčiau.

2.Patobulinta riešo atrama: gaukite veiksmingą riešo apsaugą, stabilizuokite ir palaikykite riešą sporto metu, sustiprinkite jį ir pašalinkite prakaitą sustorėjusiu vidiniu kilpiniu. Puikiai tinka intensyviai veiklai.

3. Puikus riešo stabilizavimas: Pagamintos iš didelio elastingumo ir tempimo medžiagos, mūsų spalvotos sportinės apyrankės užtikrina 360 tvirtų prigludimų prie jūsų riešo. Dėl patogaus ir nedeformuojamo dizaino jie puikiai tinka bet kokiai sportinei veiklai.

4. Išskirtinis komfortas: laikykite riešus vėsius ir patogius naudodami šias lengvas ir minkštas prakaito juostas. Pagaminti iš kvėpuojančio poliesterio audinio, jie yra spalvingi ir patvarūs, puikiai tinka bet kokiam sportui.

5.Riešai be prakaito: Šios sportinės apyrankės užtikrina treniruotes be prakaito, efektyviai sugerdamos prakaitą ir siūlydamos patogų būdą nusišluostyti prakaitą. Greitai džiūstantis audinys leidžia jaustis patogiai ir sutelkti dėmesį į savo žaidimą.

  • Tinkami žmonės: Vaikai
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Amžius: virš 13

 

Palikite Savo Citata