Mielas sulankstomas "pasidaryk pats" animacinis filmas Mobiliųjų telefonų stovas Stalo priedai Teleskopinis reguliuojamas stalinio telefono laikiklis išmaniajam telefonui

Mielas sulankstomas Mielas sulankstomas Mielas sulankstomas Mielas sulankstomas Mielas sulankstomas Mielas sulankstomas

Mielas sulankstomas "pasidaryk pats" animacinis filmas Mobiliųjų telefonų stovas Stalo priedai Teleskopinis reguliuojamas stalinio telefono laikiklis išmaniajam telefonui

  • (0 Atsiliepimai)

€1.89 €0.63

(SKU: m100020)

ženkleliai:

1. Stabilus ir reguliuojamas: Šis teleskopinis telefono stovas turi tvirtą pagrindą ir lanksčią ranką, užtikrinančią, kad telefonas yra stabilus ir gali būti laisvai teleskopinis bei reguliuojamas, kad būtų galima pritaikyti skirtingiems mobiliesiems telefonams. Stovo plotį ir aukštį galite reguliuoti pagal savo poreikius ir atsižvelgdami į savo asmeninius naudojimo įpročius.

2. Lankstus ir stabilus: Šis teleskopinis telefono stovas leidžia reguliuoti telefono kampą ir pakreipimą, kad atitiktų jūsų poreikius. Jis tvirtai pritvirtintas prie darbalaukio stipriu spaustuku ir turi stabilią medžiagą, kuri neleidžia purtyti ar slysti.

3. Lankstus telefono stovas: mėgaukitės laisvų rankų pramogomis su šiuo teleskopiniu telefono stovu, leidžiančiu reguliuoti žiūrėjimo kampą pagal savo poreikius.Nesvarbu, ar žiūrite vaizdo įrašus, naršote socialinėje žiniasklaidoje ar atliekate vaizdo skambučius, galite lengvai perjungti portreto ir kraštovaizdžio režimus naudodami kelių kampų reguliavimo funkciją.

4.Praktiškas telefono stovas: Šis daugiafunkcinis mobiliojo telefono laikiklis gali būti naudojamas kaip stalinio telefono laikiklis arba asmenukių lazdelė, suteikianti daugiau funkcionalių galimybių jūsų patogumui.

5. Nešiojamas ir lengvas: Šis teleskopinis telefono stovas gali sulankstyti ir tilpti į kišenę ar krepšį, todėl galite jį naudoti bet kada ir bet kur. Jo sulankstomas tūris yra mažesnis nei kitų telefonų stovų, todėl jį lengva nešiotis dėl teleskopinio dizaino.

Lengvai išlaikykite savo telefoną stabilų ir pasiekiamą su šiuo mielu telefono laikikliu stalui. Galite reguliuoti kampą ir pakreipimą, kad galėtumėte reguliuoti kelis kampus. Jame taip pat yra kitų naudingų funkcijų, tokių kaip galimybė sulankstyti ir įsidėti į kišenę ar krepšį.

Pavadinimas: Telescoping Phone Stand

Medžiaga: benzenas

Spalva: skaidri

Stilius: Kosminis lokys/Rožinis lokys/Tigras/Mažasis baltas triušis

Produkto dydis: apie 14x7.9x3cm / 5.51 * 3.11 * 1.18in

Pakuočių sąrašas:

Teleskopinis telefono stovas *1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų elemento spalva ir paveikslėlyje rodoma spalva gali turėti niuansų.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti tolerancija.

  • Įkroviklis: No
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Funkcijos: Tingus skliaustas

 

Palikite Savo Citata