Vonios kilimėlis Itin sugeriantis grindų kilimėlis neslystantis vonios kilimėlis Plaunamas grindų kilimėlis Juokinga vonia Kubilas Dušo kilimėlis su "Get Naked Letters

Vonios kilimėlis Itin sugeriantis grindų kilimėlis neslystantis vonios kilimėlis Plaunamas grindų kilimėlis Juokinga vonia Kubilas Dušo kilimėlis su Vonios kilimėlis Itin sugeriantis grindų kilimėlis neslystantis vonios kilimėlis Plaunamas grindų kilimėlis Juokinga vonia Kubilas Dušo kilimėlis su Vonios kilimėlis Itin sugeriantis grindų kilimėlis neslystantis vonios kilimėlis Plaunamas grindų kilimėlis Juokinga vonia Kubilas Dušo kilimėlis su Vonios kilimėlis Itin sugeriantis grindų kilimėlis neslystantis vonios kilimėlis Plaunamas grindų kilimėlis Juokinga vonia Kubilas Dušo kilimėlis su Vonios kilimėlis Itin sugeriantis grindų kilimėlis neslystantis vonios kilimėlis Plaunamas grindų kilimėlis Juokinga vonia Kubilas Dušo kilimėlis su Vonios kilimėlis Itin sugeriantis grindų kilimėlis neslystantis vonios kilimėlis Plaunamas grindų kilimėlis Juokinga vonia Kubilas Dušo kilimėlis su

Vonios kilimėlis Itin sugeriantis grindų kilimėlis neslystantis vonios kilimėlis Plaunamas grindų kilimėlis Juokinga vonia Kubilas Dušo kilimėlis su "Get Naked Letters

  • (0 Atsiliepimai)

€34.88 €19.19

(SKU: m106131)

[Neslidus dizainas] Šis vonios kilimėlis yra paremtas patvaria TPR medžiaga, kuri yra neslidi ir tinkama suimti įvairias grindis, o tekstūruotas dizainas padidina trintį ir užtikrina tvirtą sukibimą su grindimis. (Pastaba: padėkite vonios kilimėlį ant sausų grindų ir laikykite kilimėlio dugną švarų ir sausą, kad užtikrintumėte savo šeimos saugumą jį naudojant.)

[Minkštas ir patogus & Ultra sugeriantis] Šio kilimėlio paviršius pagamintas iš mikropluošto, kuris yra minkštas ir purus. Mikropluoštas yra tankus ir storas, todėl patogu užlipti ir suteikia jaukų bei šiltą jausmą. Jis pasižymi geromis drėgmės sugėrimo savybėmis, kad jūsų kojos būtų sausos ir apsaugotų grindis.

[mašina plaunama ir nelengva išlieti] Šį vonios kilimėlį galima skalbti mašina pakartotinai, rekomenduojama naudoti šaltą vandenį ir švelnų ploviklį, nenaudokite chloro baliklio, jį galima džiovinti nedideliu greičiu arba pakabinti, kad nudžiūtų. Kiekvienas pliušinio gabalas yra tvirtai pritvirtintas prie nugaros su geru audimo procesu, pliušas nebus lengvai nuimamas.

[Juokinga ir miela] Šis vonios kilimėlis turi "Get Naked" raides, kurios suteikia humoro jūsų kasdienei voniai ir atrodo tiek mielos, tiek juokingos. Pliušinis paviršius yra jaukus ir patogus, o unikalus plūstelėjimo procesas pabrėžia "Get Naked" raidžių vizualinį efektą, todėl jūsų vonia tampa smagesnė.

[Platus pritaikymas ir ideali dovana] Grindų kilimėlio matmenys yra 19,7 x 31,5 colio (50 x 80 cm) ir tinka daugumai namų vietų, tokių kaip vonios kambarys, skalbykla, svetainė, durys, virtuvė, prieškambaris, miegamasis ir balkonas.Šis gražus kilimas yra ideali dovana šeimai ir draugams per Kalėdas, gimtadienius ir vestuves.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Bath Mat

Spalva (pasirinktinai): juoda + balta, spalvinga

Medžiaga: mikropluoštas + TPR

Dydis: 19,7 x 31,5 colio (50 x 80 cm)

Tinkamos vietos: vonios kambarys, dušas, vonia, kriauklė, skalbykla, butas, svetainė, durys, virtuvė, koridorius, miegamasis, balkonas ir kt.

Nata:

1. Padėkite vonios kilimėlį ant sausų grindų ir laikykite kilimėlio dugną švarų ir sausą, kad užtikrintumėte savo šeimos saugumą jį naudojant.

2. Rekomenduojama naudoti šaltą vandenį ir švelnų ploviklį, nenaudokite chloro baliklio, jį galima džiovinti nedideliu greičiu arba pakabinti, kad išdžiūtų

3. Tarp paveikslėlio ir faktinės prekės spalvos gali būti nedideli skirtumai. Mes stengsimės parodyti jums tikslią spalvą.

4. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl rankinio matavimo.

1 x Vonios kilimėlis

Vonios vonios dušo kilimėlis, vandenį sugeriantis vonios kilimėlis, vonios kilimėliai

  • Stilius: Europa
  • Medžiaga: PVC
  • Raštas: animacinis filmas
  • taikymas: VONIOS KAMBARYS
  • funkcija: ekologiškas
  • Technika: pasidaryk pats"
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata