Vėjo virvės sagtis spyruoklinis žuvėdros denio kaištis Kabliukai Antikorozinis nerūdijantis plienas Nedeformuojamos medinės platformos palapinės kuolai

Vėjo virvės sagtis spyruoklinis žuvėdros denio kaištis Kabliukai Antikorozinis nerūdijantis plienas Nedeformuojamos medinės platformos palapinės kuolai Nuotrauka 0 Vėjo virvės sagtis spyruoklinis žuvėdros denio kaištis Kabliukai Antikorozinis nerūdijantis plienas Nedeformuojamos medinės platformos palapinės kuolai Nuotrauka 1 Vėjo virvės sagtis spyruoklinis žuvėdros denio kaištis Kabliukai Antikorozinis nerūdijantis plienas Nedeformuojamos medinės platformos palapinės kuolai Nuotrauka 2 Vėjo virvės sagtis spyruoklinis žuvėdros denio kaištis Kabliukai Antikorozinis nerūdijantis plienas Nedeformuojamos medinės platformos palapinės kuolai Nuotrauka 3 Vėjo virvės sagtis spyruoklinis žuvėdros denio kaištis Kabliukai Antikorozinis nerūdijantis plienas Nedeformuojamos medinės platformos palapinės kuolai Nuotrauka 4 Vėjo virvės sagtis spyruoklinis žuvėdros denio kaištis Kabliukai Antikorozinis nerūdijantis plienas Nedeformuojamos medinės platformos palapinės kuolai Nuotrauka 5

Vėjo virvės sagtis spyruoklinis žuvėdros denio kaištis Kabliukai Antikorozinis nerūdijantis plienas Nedeformuojamos medinės platformos palapinės kuolai

  • (0 Atsiliepimai)

€7.37 €5.16

(SKU: m11477)

Funkcijos:

1. Stiprus stabilumas ir ilgaamžiškumas: Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, nelengvai deformuojamas, atsparus korozijai, tvirtas ir patvarus, jis gali užkirsti kelią lauko pastogei įtrūkti.

2. Neslystanti ir reguliuojama: Komplektuojama su spyruokline sagtimi, kuri padeda geriau pritvirtinti palapinės nagus ir neleidžia žemės nagams nukristi ar susisukti dėl palapinės kritimo. Jie turi po 1 skylę ir yra labai lengva užrakinti virvę vietoje ir reguliuoti virvės ilgį bei saugiai pritvirtinti palapinę.

3. Lengva sumontuoti ir nuimti: Montuodami palapinę ant lentos su tarpais kempingo zonoje, tiesiog įkiškite ją į tarpą ir pasukite, kad pritvirtintumėte. Jis gali būti montuojamas nepažeidžiant plokštės. Jis yra efektyvesnis kartu su karabinu.

4. Mediniams deniams ir lentoms: Kai stovyklaujate lauke, jį galima naudoti palapinėms ir stogeliams pastatyti ir pritvirtinti ant medinių denių ar lentų. Naudokite lentos įtrūkimus, kad pritvirtintumėte palapinės vėjo lynus. Jis naudoja suspaudimo spyruoklę, kad tvirtai laikytų dangtį, kad jis lengvai nenukristų ir neišslystų iš įtrūkimų.

5. Dizainas: Unikalus formos dizainas, tiesiog įkiškite skylę į dangtį, palapinę galima tvirtai pritvirtinti be gręžimo skylių. Taip taip pat išvengiama žymių palikimo ir daiktų laužymo. Kabliukai suteiks jums patogesnę stovyklavimo patirtį. Tai gali padėti apsaugoti palapinę ir apsaugoti ją nuo vėjo perpučiant ir stovyklaujant.

Aprašymas:

Jis pagamintas iš nerūdijančio plieno, kad būtų patvarus. Ilgas tarnavimo laikas, nėra lengva deformuoti, rūdyti ir korozuoti. Taip pat labai patogu nešiotis.Pasižymintis puikiu stabilumu, jis gali atlaikyti vėją, prisitaikyti prie įvairaus storio lentų ir yra tinkamas naudoti lauke.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: L-80 * 30mm

Kiekis: 5vnt

Komplekte yra:

5vnt * Vėjo virvės sagtis

Pastabos:

1. Leiskite 0–1 colio paklaidą dėl rankinio matavimo. Ačiū už supratingumą.

2. Monitoriai nėra kalibruojami vienodai, nuotraukose rodoma elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo realaus objekto.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata