Laikino sustabdymo numerio ženklas Creative Adhesive Car Parking Telefono numeris Telefono numeris Telefono numerio rodymo įrankis Automobiliams Transporto priemonių visureigiams

Laikino sustabdymo numerio ženklas Creative Adhesive Car Parking Telefono numeris Telefono numeris Telefono numerio rodymo įrankis Automobiliams Transporto priemonių visureigiams Nuotrauka 0 Laikino sustabdymo numerio ženklas Creative Adhesive Car Parking Telefono numeris Telefono numeris Telefono numerio rodymo įrankis Automobiliams Transporto priemonių visureigiams Nuotrauka 1 Laikino sustabdymo numerio ženklas Creative Adhesive Car Parking Telefono numeris Telefono numeris Telefono numerio rodymo įrankis Automobiliams Transporto priemonių visureigiams Nuotrauka 2 Laikino sustabdymo numerio ženklas Creative Adhesive Car Parking Telefono numeris Telefono numeris Telefono numerio rodymo įrankis Automobiliams Transporto priemonių visureigiams Nuotrauka 3 Laikino sustabdymo numerio ženklas Creative Adhesive Car Parking Telefono numeris Telefono numeris Telefono numerio rodymo įrankis Automobiliams Transporto priemonių visureigiams Nuotrauka 4 Laikino sustabdymo numerio ženklas Creative Adhesive Car Parking Telefono numeris Telefono numeris Telefono numerio rodymo įrankis Automobiliams Transporto priemonių visureigiams Nuotrauka 5

Laikino sustabdymo numerio ženklas Creative Adhesive Car Parking Telefono numeris Telefono numeris Telefono numerio rodymo įrankis Automobiliams Transporto priemonių visureigiams

  • (0 Atsiliepimai)

€2.69 €2.15

(SKU: m128861)

Mūsų laikinas automobilio parkavimo kortelės numeris yra puikus sprendimas apsaugant nuo saulės ir drėgmės erozijos. Nesvarbu, ar norite paslėpti ar parodyti savo numerį, mūsų produktas nenumes ir nepaliks žymių ant jūsų transporto priemonės. Geriausia tai, kad jį lengva pakeisti ir sureguliuoti tiesiog paprastu nuluptu lipduku. Nesitenkinkite niekuo mažiau nei geriausiu - išbandykite mūsų laikinus automobilio automobilių statymo kortelės numerius jau šiandien!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: juodas vėjo malūno besisukantis mobiliojo telefono ženklas

Produkto svoris: apie 40g

Produkto dydis: (apytiksliai)13 * 6 * 6 cm / 5.12 * 2.36 * 2.36 colių

Produkto medžiaga: ABS

Pakuočių sąrašas:

1vnt * laikina automobilio parkavimo kortelė

Malonūs patarimai:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių ir kt., Kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelis spalvų skirtumas, o spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Dėl skirtingo rankinio matavimo prašome leisti nedidelį dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patikima apsauga nuo saulės: Pagaminta iš puikios ABS medžiagos, ši automobilių statymo kortelė sukurta taip, kad atlaikytų aukštą temperatūrą ir lengvai nedeformuotųsi. Būkite ramūs žinodami, kad jūsų automobilis yra apsaugotas nuo saulės ir drėgmės erozijos su šia patikima ir patvaria parkavimo pagalba.

2.Papildomas patogumas: Dėl mūsų novatoriško laisvo sukimosi reguliavimo vėjo malūno dizaino, mūsų laikina automobilio automobilių statymo kortelė yra puikus sprendimas norint išvengti priekabiavimo ir apsaugoti jūsų privatumą stovint. Tiesiog pasukite, kad paslėptumėte savo numerį ir mėgaukitės ramybe.

3. Lengvas pritaikymas: Šis novatoriškas automobilio automobilių stovėjimo kortelių laikiklis gali pasigirti super klijais, kurie lieka įdėti nepaliekant kairės ar žymių. Jis pakankamai tvirtas, kad būtų galima naudoti ilgą laiką, ir jį lengva nuimti ir prireikus vėl pritaikyti.

4.Lankstus skaičių derinys: Dešimt skaičių nuo 0 iki 9 gali būti laisvai derinami, todėl galima pritaikyti numerius, atitinkančius jūsų konkrečius mobiliojo telefono poreikius. Šią laikiną automobilio automobilių statymo kortelę lengva pakeisti ir reguliuoti, todėl tai puikus sprendimas tiems, kurie dažnai keičia savo numerį.

5. Lengvas montavimas: mėgaukitės lengvo montavimo patogumu su mūsų laikina automobilio stovėjimo kortele - tiesiog nulupkite lipduką ir įklijuokite vietoje. Jums nereikės jokių įrankių ir galite užbaigti procesą per kelias sekundes. Tai be jokių pastangų, net ir pirmą kartą.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata