Deep Hole Marker Premium mechaninis pieštuko žymeklis su integruotu galąstuvu-medienai, metalui, akmeniui I gręžimo skylės žymeklis

Deep Hole Marker Premium mechaninis pieštuko žymeklis su integruotu galąstuvu-medienai, metalui, akmeniui I gręžimo skylės žymeklis Nuotrauka 0 Deep Hole Marker Premium mechaninis pieštuko žymeklis su integruotu galąstuvu-medienai, metalui, akmeniui I gręžimo skylės žymeklis Nuotrauka 1 Deep Hole Marker Premium mechaninis pieštuko žymeklis su integruotu galąstuvu-medienai, metalui, akmeniui I gręžimo skylės žymeklis Nuotrauka 2 Deep Hole Marker Premium mechaninis pieštuko žymeklis su integruotu galąstuvu-medienai, metalui, akmeniui I gręžimo skylės žymeklis Nuotrauka 3 Deep Hole Marker Premium mechaninis pieštuko žymeklis su integruotu galąstuvu-medienai, metalui, akmeniui I gręžimo skylės žymeklis Nuotrauka 4 Deep Hole Marker Premium mechaninis pieštuko žymeklis su integruotu galąstuvu-medienai, metalui, akmeniui I gręžimo skylės žymeklis Nuotrauka 5

Deep Hole Marker Premium mechaninis pieštuko žymeklis su integruotu galąstuvu-medienai, metalui, akmeniui I gręžimo skylės žymeklis

  • (0 Atsiliepimai)

€4.28 €3.29

(SKU: m13020)

Deep Hole Marker Premium mechaninis pieštuko žymeklis su integruotu galąstuvu-medienai, metalui, akmeniui I gręžimo skylės žymeklis

Universalus - Mūsų gilių skylių žymeklis gali būti puikiai naudojamas kaip žymeklio rašiklis ant visų įprastų paviršių, tokių kaip medis, metalas, akmuo, betonas, plytelės, plytos ar stiklas. Keičiamas aukštos kokybės 2,8 mm grafito švinas HB užtikrina tikslų aiškiai matomą žymėjimą.

Tvirtas ir ergonomiškas - Korpusas, pagamintas iš patvaraus ABS plastiko, garantuoja ilgą mūsų mechaninio pieštuko tarnavimo laiką. Gilios skylės žymeklio rankena yra ergonomiškos formos, todėl leidžia labai patogiai piešti ir rašyti. Tobulas meistro pieštukas!

Ypač praktiška - daugiau jokių bukų laidų, dėl integruoto galąstuvo užsukamame dangtelyje jis visada yra su jumis. Su diržo spaustuku mechaninį pieštuką taip pat galima lengvai pritvirtinti prie kelnių ar marškinių.Taigi žymeklis visada yra po ranka tiek statybvietėje, tiek namuose.

Patvari technologija: patikimas slėgio mechanizmas mūsų gręžinio žymeklyje užtikrina tolygų švino tiekimą. Be to, žymeklio rašiklio mechanizmas yra atsparus slėgiui, todėl statybvietėje galima lengvai pažymėti dar stipresnes linijas. Geresnis dailidės pieštukas

Nedūžtantis velenas - Dėl 45 mm ilgio nerūdijančio plieno veleno mūsų gręžimo skylės žymeklis leidžia tiksliai pažymėti gręžimo skyles surinkimo darbų metu, taip pat pažymėti sunkiai pasiekiamas vietas. Be to, grafito švinas gali būti laikomas velene. Būtina kiekvienam dailidės pieštukui buvo vakar!

Rašiklis visoms progoms.

Naudodami mūsų gilių skylių žymeklį, galite lengvai pažymėti gręžimo skyles, kurių gylis yra iki 45 mm.Su visiškai ištiestu švinu net iki 13 cm gylio.

Ergonomiškos rankenos dėka galite patogiai rašyti mechaniniu pieštuku arba padaryti tikslius brėžinius.

Gilios skylės žymeklis puikiai tinka visiems įprastiems paviršiams, tokiems kaip medis, akmuo, metalas, betonas, plytelės, plytos, stiklas, plastikas ir kt.

Jokio erzinančio ir netikslaus galandimo peiliu, dėl integruoto galąstuvo žymeklio užsukamame dangtelyje visada jį turite po ranka.

Privalumai iš pirmo žvilgsnio:

Universalus naudojimas ant visų standartinių paviršių.

Tvirtas korpusas, pagamintas iš ABS plastiko.

Ergonomiška rankena rašymui ar piešimui.

Nedūžtantis nerūdijančio plieno velenas 45 mm, puikiai tinkantis kaip gręžimo skylės žymeklis.

Integruotas galąstuvas ir keičiamas 2,8 mm grafito švinas HB

Ilgalaikė technologija, patikimas slėgio mechanizmas.

Praktiškas pagalbininkas bet kurioje statybvietėje ar namuose, nesvarbu, ar tai būtų mėgėjas, ar profesionalūs meistrai, mūsų žymeklis yra būtinas kiekvienai įrankių dėžei.

Taip pat žinomas kaip statybinis rašiklis arba amatininko pieštukas.

spalva: raudona

Medžiaga: ABS + plastikas

Pakuote sudaro: 1vnt Žymeklio rašiklis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata