Centrinė konsolė Pad Automobilio porankis Automatinis vidurinės konsolės apsauginė pagalvėlė Universali centrinė konsolės pagalvėlė Pagalvėlė transporto priemonei SUV Auto

Centrinė konsolė Pad Automobilio porankis Automatinis vidurinės konsolės apsauginė pagalvėlė Universali centrinė konsolės pagalvėlė Pagalvėlė transporto priemonei SUV Auto Nuotrauka 0 Centrinė konsolė Pad Automobilio porankis Automatinis vidurinės konsolės apsauginė pagalvėlė Universali centrinė konsolės pagalvėlė Pagalvėlė transporto priemonei SUV Auto Nuotrauka 1 Centrinė konsolė Pad Automobilio porankis Automatinis vidurinės konsolės apsauginė pagalvėlė Universali centrinė konsolės pagalvėlė Pagalvėlė transporto priemonei SUV Auto Nuotrauka 2 Centrinė konsolė Pad Automobilio porankis Automatinis vidurinės konsolės apsauginė pagalvėlė Universali centrinė konsolės pagalvėlė Pagalvėlė transporto priemonei SUV Auto Nuotrauka 3 Centrinė konsolė Pad Automobilio porankis Automatinis vidurinės konsolės apsauginė pagalvėlė Universali centrinė konsolės pagalvėlė Pagalvėlė transporto priemonei SUV Auto Nuotrauka 4 Centrinė konsolė Pad Automobilio porankis Automatinis vidurinės konsolės apsauginė pagalvėlė Universali centrinė konsolės pagalvėlė Pagalvėlė transporto priemonei SUV Auto Nuotrauka 5

Centrinė konsolė Pad Automobilio porankis Automatinis vidurinės konsolės apsauginė pagalvėlė Universali centrinė konsolės pagalvėlė Pagalvėlė transporto priemonei SUV Auto

  • (0 Atsiliepimai)

€21.34 €10.67

(SKU: m133148)

Pristatome mūsų kvėpuojantį ir patogų sunkvežimio porankių dangtį! Greitai paspauskite ir atšokite, kad gautumėte palaikymą visą dieną. Nereikia jokių įrankių ar klijų; lengva įdiegti. Puikiai tinka naujiems metams ir puikiai tinka RV.Atnaujinkite savo vairavimo patirtį šiandien!

savybė:

Medžiaga: elastingas audinys

Matmenys: (apytiksliai)32.5 * 20 * 4.5cm / 12.8 * 7.87 * 1.77 colių

Pakuočių sąrašas:

1vnt x automobilio porankių apsauga

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingo rankinio matavimo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patobulintas komfortas: patirkite idealų jaukumą su mūsų porankių dangčiu sunkvežimiams. Pagamintas iš odai draugiško, kvėpuojančio ir minkšto oro sluoksnio tampraus audinio, šis aksesuaras užtikrina komfortą ištisus metus.

2.Lankstus ir atsparus: Mūsų puikūs porankių dangteliai turi atminties putų šerdį, kuri leidžia jums pasukti savo nuožiūra be deformacijų ir greitai paspausti bei atšokti, suteikiant neprilygstamą minkštumą ir komfortą rankoms.

3. Lengvas montavimas: įstumkite jį tiesiai į sunkvežimio porankių angą – tai lengvas vaizdas su mūsų elastingu porankių dangčiu! Jums nereikia įrankių ar klijų, kad galėtumėte pritaikyti pagal užsakymą.

4.Unikali dovana: Pagamintas iš minkštos ir patvarios medžiagos, šis porankis sunkvežimiui suteikia jaukumo ir atpalaidavimo jausmą rankai vairuojant. Nesvarbu, ar tai gimtadienis, padėkos diena, Naujieji metai ar Kalėdos, šis porankių užvalkalas yra gera dovana jūsų draugams ir šeimos nariams, turintiems sunkvežimį.

5. Platus pritaikymas: jį lengva įdiegti ir išimti, jis tinka daugumai sunkvežimių modelių.Nesvarbu, ar vairuojate kabrioletą automobilį, RV, visureigį ar kemperį, šis porankio dangtelis pagerins jūsų transporto priemonės saloną ir padarys jūsų keliones malonesnes.

  • modelio pavadinimas: Automobilio porankių pagalvėlė
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Užpildymas: MEDVILNĖ

 

Palikite Savo Citata