Alfanxi rankų dygsnio Alcantara vairo dangtis, suderinamas su Subaru BRZ 2012-2015

Alfanxi rankų dygsnio Alcantara vairo dangtis, suderinamas su Subaru BRZ 2012-2015 Nuotrauka 0 Alfanxi rankų dygsnio Alcantara vairo dangtis, suderinamas su Subaru BRZ 2012-2015 Nuotrauka 1 Alfanxi rankų dygsnio Alcantara vairo dangtis, suderinamas su Subaru BRZ 2012-2015 Nuotrauka 2 Alfanxi rankų dygsnio Alcantara vairo dangtis, suderinamas su Subaru BRZ 2012-2015 Nuotrauka 3 Alfanxi rankų dygsnio Alcantara vairo dangtis, suderinamas su Subaru BRZ 2012-2015 Nuotrauka 4 Alfanxi rankų dygsnio Alcantara vairo dangtis, suderinamas su Subaru BRZ 2012-2015 Nuotrauka 5

Alfanxi rankų dygsnio Alcantara vairo dangtis, suderinamas su Subaru BRZ 2012-2015

  • (0 Atsiliepimai)

€56.43

(SKU: m141756)

Alfanxi yra profesionalus Italijos Alcantara automobilių salono dalių gamintojas. Mes esame įsipareigoję kurti ir gaminti kiekvieną dalį, remdamiesi importuota Italija Alcantara medžiaga, Alcantara spalvų variantai: juoda, raudona, pilka, ruda, žalia, pasirinkite savo mėgstamą spalvą ir stilių.

★ Medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės "Alcantara", geriausias zomšas, importuotas iš Italijos.Puikus atsparumas dilimui, atsparus šalčiui, kvėpuojantis, bekvapis ir atsparumas senėjimui, taip pat jis yra ypač minkštas ir patogus su dideliu patvarumu, atrodo labai prabangus ir madingas. Tai geriausias šaunus ir klasikinis vairo dangtis, kuris siūlo unikalią automobilio salono apdailą, taip pat tai yra geras pakaitalas, apsaugantis jūsų originalų vairo dangtį nuo sugadinimo ir susidėvėjimo.

★ Tinkamas automobilio modelis: Subaru BRZ 2012 2013 2014 2015. Automobilio modelio pavadinimas ir pristatymo metai yra tik orientaciniai, skirtingos šalys turi

skirtingas modelio pavadinimas ir paleidimo laikas.

★ Pritaikymas: "Alcantara" vairo dangtis 5 spalvų parinktys: juoda, raudona, mėlyna, tamsiai žalia, ruda, 100% puikiai tinka jūsų vairui, tiksliai tinka kaip ir OEM. Jei jums reikia tinkinti, atsiųskite mums pranešimą, kad patvirtintumėte viršelio ir sriegio spalvą.

★ Perdavimo laikas ir montavimas: Paprastai pristatymą suorganizuosime per 24 valandas.jums reikia rankomis susiūti vairo dangčius ant originalaus odinio vairo dangtelio arba guminio vairo. Mes siūlome visus diegimo įrankius ir popierines instrukcijas, taip pat "YouTube" nuorodą. Daug laiko, bet ne sunku.

★ Pastaba: Kadangi automobilių modeliai kiekvienoje šalyje turi skirtingus pavadinimus, mūsų siūlomi automobilių modeliai gali būti tik nukreipti, taip pat patikrinkite vairo dangtį, įsitikinkite, kad jis yra toks pat kaip jūsų.Jei nesate tikri, atsiųskite mums savo vairo nuotraukas, mes pagaminsime tinkamą vairo dangtį, tinkantį jūsų automobiliui.

  • Juodoji Alcantara: raudona juostelė
  • elemento plotis: 15cm
  • modelio pavadinimas: Rankų dygsnio vairo dangtis-SBL03
  • elemento aukštis: 7cm
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • elemento ilgis: 25cm
  • Prekės ženklas: Alfanxi
  • elemento tipas: Vairai ir vairaračio stebulės

 

Palikite Savo Citata