Maža mozaikinė stiklo plėvelė Statinis prigludęs lazeris PVC privatumo apsauga Šilumos kontrolė Nepermatomas perdirbamas lašų gabenimas Dekoratyvinis fil

Maža mozaikinė stiklo plėvelė Statinis prigludęs lazeris PVC privatumo apsauga Šilumos kontrolė Nepermatomas perdirbamas lašų gabenimas Dekoratyvinis fil Nuotrauka 0 Maža mozaikinė stiklo plėvelė Statinis prigludęs lazeris PVC privatumo apsauga Šilumos kontrolė Nepermatomas perdirbamas lašų gabenimas Dekoratyvinis fil Nuotrauka 1 Maža mozaikinė stiklo plėvelė Statinis prigludęs lazeris PVC privatumo apsauga Šilumos kontrolė Nepermatomas perdirbamas lašų gabenimas Dekoratyvinis fil Nuotrauka 2 Maža mozaikinė stiklo plėvelė Statinis prigludęs lazeris PVC privatumo apsauga Šilumos kontrolė Nepermatomas perdirbamas lašų gabenimas Dekoratyvinis fil Nuotrauka 3 Maža mozaikinė stiklo plėvelė Statinis prigludęs lazeris PVC privatumo apsauga Šilumos kontrolė Nepermatomas perdirbamas lašų gabenimas Dekoratyvinis fil Nuotrauka 4 Maža mozaikinė stiklo plėvelė Statinis prigludęs lazeris PVC privatumo apsauga Šilumos kontrolė Nepermatomas perdirbamas lašų gabenimas Dekoratyvinis fil Nuotrauka 5

Maža mozaikinė stiklo plėvelė Statinis prigludęs lazeris PVC privatumo apsauga Šilumos kontrolė Nepermatomas perdirbamas lašų gabenimas Dekoratyvinis fil

  • (0 Atsiliepimai)

€12.14 €9.84

(SKU: m168041)

Maža mozaikinė stiklo plėvelė Statinis prigludęs lazeris PVC privatumo apsauga Šilumos kontrolė Nepermatomas perdirbamas lašų gabenimas Dekoratyvinės Fil savybės:

lipnus, nepermatomas, apsauga nuo

UV spindulių Gaminio plotis: 45 cm

Produkto ilgis: 200cm

Kambarys: tualetai, vonios kambarys,virtuvės ir kt.

Raštas: Mozaika

Medžiaga: PVC

Kaip naudoti:

Komplektuojamas su lipniu, tai yra ašarojimu ir lazda Reikia purkšti vandens lipdukus, kuo daugiau vandens, tuo geresnis efektas. Pastaba: Šaltu oru naudokite plaukų džiovintuvą, kad suminkštintumėte plėvelę arba panardintumėte plėvelę į šiltą vandenį. Vandens purškiklį galima perkelti. Jei jo gerai neįklijuosite, nesubraižykite, galite nuplėšti ir vėl įklijuoti. Jei jis yra suplotas ir nuplėštas, jo negalima pakartotinai naudoti, nes jis deformuosis, jei jo nebus galima perkelti.

Išvalykite stiklo metodą:

1, ant stiklo paviršiaus nešvarumų, naudokite lanksčią šluostę ir pritvirtinkite neutralų ploviklį

2, valant stiklinius paviršius, vengiant naudoti skiediklius, benziną ir kitas chemines medžiagas

Aprašymas:

1.Leiskite minkštoms šviesoms ir blokuokite kenksmingus UV spindulius, paprastą dekoraciją, kad sukurtumėte patogią darbo ir studijų erdvę namuose.

2. Namų lango privatumo plėvelė - PRIVATUMO APSAUGA - vieno metro atstumu folijos stiklas, privatumas ≥95%. Privatumo dizaino teikimas, leidžiantis lengvai ir saugiai mėgautis savo gyvenimu. Privatumo lygis : DĖMESIO: Norėdami suminkštinti plėvelę, naudokite plaukų džiovintuvą arba pamirkykite plėvelę šiltame vandenyje esant šaltam orui.Dar keletą kartų nubraukite kieta kortele, kad burbuliukai būtų visiškai pašalinti.

3. Namų lango privatumo plėvelė --AKINIMO KONTROLĖ IR UV ATMETIMAS -- Šilumos izoliacija vasarą ir šilumos išsaugojimas žiemą. Blokuoja stiprius akinančius akinimus ir kenksmingus UV spindulius, apsaugo nuo baldų išblukimo ir suteikia minkštą šviesą jūsų kambariui.

4.Home Window privatumo plėvelė ---DAUGKARTINIO NAUDOJIMO ir PERDIRBTA-- Nėra klijų, nuimama be jokių likučių, superstatiškai prilimpa, lengvai užklijuojama ir gali būti tepama kelis kartus. Vanduo yra vienintelis įrankis, kurį naudosite, geriau daugiau vandens.

5.Home Window Privatumo filmas --EKONOMIŠKAS IR PLATUS PRITAIKYMAS-- Daugiau jokių sunkių ir varginančių užuolaidų ar žaliuzių, paprastos dekoracijos palengvina ir pagerina gyvenimą.lygūs ir švarūs stikliniai paviršiai vonios kambaryje, balkone, svetainėje, miegamajame, vonios kambaryje, biure, viešbutyje ir kt. Matinis stiklas, supjaustytas stiklas ir visas apdorotas stiklas neveikia.

6.Home Window Privatumo filmas --MONTAVIMO PATARIMAI-- Laikykite langus ar stiklą švarius; Išmatuokite, pažymėkite ir supjaustykite plėvelę; Sušlapinkite langą, geriau daugiau vandens; Nulupkite pagrindo plėvelę; Išspauskite vandens perteklių ir burbuliukus grandikliu arba kieta kortele; Nusausinkite langą skudurėliu. (Įsitikinkite, kad apsauginės plėvelės krašte ir stiklo paviršiuje yra 1 cm tarpas. ) Mėgaukitės "pasidaryk pats" linksmybėmis!

Patarimas: Jei jis nėra plokščias, nebraižykite jo, galite jį nuplėšti ir vėl pritvirtinti. Po įbrėžimo ir nuplėšimo jo nebegalima naudoti, nes jis deformuosis.

Naudojimo:

1, Nuvalė stiklo paviršių

2, Purškiamas vandens kiekis ant stiklo

paviršiaus 3, suplėšytas ant skaidrios apsauginės plėvelės

galo 4, įklijuodami lipdukus iš vienos pusės į kitą ir lėtai suplėšydami

5, Lygi pusė, tiesiogiai pritvirtinta prie stiklo

6, su liniuote ar korta ištraukia vandenį ir burbuliukus

Pakuotėje yra:

1 x lango lipdukas

Nata:

Dėl skirtingų matavimo metodų produkto dydis gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios daikto spalvos.

  • Paviršiaus apdorojimas: Įspaustas, Dažytas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • funkcija4: vientisa spalva
  • Tipas: Stiklinės plėvelės
  • funkcija: statinis prikibimas
  • modelio numeris: DSA0851
  • funkcija2: statinis prikibimas
  • Medžiaga: PVC
  • funkcija6: Stiklinės plėvelės
  • funkcija3: Modernus
  • funkcija5: Svetainė, Miegamasis, studijų kambarys, Lauke, valgomasis, VONIOS KAMBARYS
  • funkcija1: PVC

 

Palikite Savo Citata