Y5GE karoliukais pažymėtas tušinukas šilumai perduoti, sublimaciniai rašikliai tušti,

Y5GE karoliukais pažymėtas tušinukas šilumai perduoti, sublimaciniai rašikliai tušti, Nuotrauka 0 Y5GE karoliukais pažymėtas tušinukas šilumai perduoti, sublimaciniai rašikliai tušti, Nuotrauka 1 Y5GE karoliukais pažymėtas tušinukas šilumai perduoti, sublimaciniai rašikliai tušti, Nuotrauka 2 Y5GE karoliukais pažymėtas tušinukas šilumai perduoti, sublimaciniai rašikliai tušti, Nuotrauka 3 Y5GE karoliukais pažymėtas tušinukas šilumai perduoti, sublimaciniai rašikliai tušti, Nuotrauka 4 Y5GE karoliukais pažymėtas tušinukas šilumai perduoti, sublimaciniai rašikliai tušti, Nuotrauka 5

Y5GE karoliukais pažymėtas tušinukas šilumai perduoti, sublimaciniai rašikliai tušti,

  • (0 Atsiliepimai)

€7.67 €3.76

(SKU: m17408)

Funkcijos:

OOTDTY

Šis šilumos perdavimo karoliukų rašiklis leidžia jums sukurti unikalius ir dizainus ant rašiklio korpuso, naudojant įvairius raštus, tekstus arba išreikšti savo kūrybiškumą ir padaryti pareiškimą šiuo unikaliu rašikliu.

Patvarios ir aukštos medžiagos, šis šilumos perdavimo karoliukų rašiklis yra pastatytas taip, kad tarnautų ilgai. Nesvarbu, ar kasdieniam naudojimui, ar kaip dovana.

Sukurtas su ergonomiška rankena, užtikrinančia patogų valdymą ir mažesnį rankų nuovargį, šis šilumą perduodantis karoliukų rašiklis užtikrina sklandžią rašymo patirtį. Tinka studentams, profesionalams ir visiems, kurie vertina lengvą rašymą kasdieniame gyvenime.

Universalus bet kokiai progai. Nesvarbu, ar tai būtų draugai, šeima ar verslo partneriai, jis demonstruoja rūpestį ir kūrybiškumą. Puikiai tinka gimtadieniams, šventėms ar ypatingoms progoms.

Išlaisvinkite savo vaizduotę ir pademonstruokite savo meninę pusę naudodami šį šilumos perdavimo karoliukų rašiklį.Nesvarbu, ar norite pridėti prisilietimą prie savo kanceliarinių prekių kolekcijos, ar sukurti dovanų, šis rašiklis leidžia jums patiems tikrai unikaliu būdu.

Specifikacijos:

Medžiaga: palmstic

Spalva: Rožė auksinė; Sidabras

Dydis: apie 14.5 cm / 5.7 colio

Svoris: apie 28g

Komplektą sudaro:

1 gabalas šilumos perdavimo karoliukų tušinukas

Nata:

1. Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

2.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata