Sieninis lipdukas Baby Girl Room Mielas dramblys Mėnulis Siena Nukalkina Vaikų miegamojo dekoravimo lipdukai Interjero tapetai

Sieninis lipdukas Baby Girl Room Mielas dramblys Mėnulis Siena Nukalkina Vaikų miegamojo dekoravimo lipdukai Interjero tapetai Nuotrauka 0 Sieninis lipdukas Baby Girl Room Mielas dramblys Mėnulis Siena Nukalkina Vaikų miegamojo dekoravimo lipdukai Interjero tapetai Nuotrauka 1 Sieninis lipdukas Baby Girl Room Mielas dramblys Mėnulis Siena Nukalkina Vaikų miegamojo dekoravimo lipdukai Interjero tapetai Nuotrauka 2 Sieninis lipdukas Baby Girl Room Mielas dramblys Mėnulis Siena Nukalkina Vaikų miegamojo dekoravimo lipdukai Interjero tapetai Nuotrauka 3 Sieninis lipdukas Baby Girl Room Mielas dramblys Mėnulis Siena Nukalkina Vaikų miegamojo dekoravimo lipdukai Interjero tapetai Nuotrauka 4 Sieninis lipdukas Baby Girl Room Mielas dramblys Mėnulis Siena Nukalkina Vaikų miegamojo dekoravimo lipdukai Interjero tapetai Nuotrauka 5

Sieninis lipdukas Baby Girl Room Mielas dramblys Mėnulis Siena Nukalkina Vaikų miegamojo dekoravimo lipdukai Interjero tapetai

  • (0 Atsiliepimai)

€1.95 €1.36

(SKU: m193592)

Pagyvinkite savo vaiko kambarį mūsų aukštos kokybės dramblių sienų lipdukais! Mėgaukitės smagiu ir raminančiu mėnulio švytėjimo efektu, kai jis apšviečia lubas ramiam nakties miegui. Puiki miegamojo ar gimtadienio dovanos puošmena. Lipnus ant nugaros, kad būtų lengva įdėti.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: PVC

Produkto dydis: 30 * 30 cm / 11.81 * 11.81 in

Mėnulio skersmuo: 12cm / 4.72in

Produktų sąrašas:

1 * Mėnulio sienos lipdukas

1 * Dramblio sienos lipdukas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Blizgus efektas: Naudodami mūsų dramblio sienos lipdukus, apšvieskite savo kambarį švelniu švytėjimo efektu.Pagaminti iš saugios ir ekologiškos švytinčios medžiagos, jie sukuria romantišką aurą, tinkančią bet kuriam kambariui, nesvarbu, ar tai būtų jūsų miegamasis, svetainė ar vaikų kambarys.

2.Animacinių filmų dekoras: pakelkite savo erdvės atmosferą su mūsų dramblių sienų lipdukais, kuriuos puošia žavingi maži drambliukai, debesys ir žvaigždės animacinio filmo dizaine. Idealiai tinka vaikų miegamajam ir žaidimų aikštelei, sukuriant svajingą ir žaismingą aplinką.

3. Patvari medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės PVC, šie "Elephant Wall Decals" yra atsparūs vandeniui, aliejui, dulkėms ir nėra lengvai išblunkę. Jie nepažeis sienos ir gali būti lengvai pašalinami.

4. Lengva įdiegti: Šie dramblio sienų lipdukai turi lipnią nugarėlę, leidžiančią pritvirtinti juos prie bet kurios švarios ir plokščios sienos. Taip pat galite išardyti ir pakeisti padėtį savo nuožiūra, nepalikdami jokių pėdsakų.

5.Puiki dovana: Šie kerintys dramblio sienos lipdukai yra puiki kūrybinė dovana animacinių filmų ar naktinių šviesų entuziastams. Leiskite jiems sukurti stebuklingą atmosferą bet kuriame kambaryje, ypač ypatingomis progomis, tokiomis kaip gimtadieniai ar festivaliai!

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata