Pramoginiai šokiai Sienų menas Sieninis laikrodis Valso vinilo plokštelė Sieninis laikrodis Pora Šokėjai Šokiai Namų dekoras Vestuvių sužadėtuvių dovana

Pramoginiai šokiai Sienų menas Sieninis laikrodis Valso vinilo plokštelė Sieninis laikrodis Pora Šokėjai Šokiai Namų dekoras Vestuvių sužadėtuvių dovana Nuotrauka 0 Pramoginiai šokiai Sienų menas Sieninis laikrodis Valso vinilo plokštelė Sieninis laikrodis Pora Šokėjai Šokiai Namų dekoras Vestuvių sužadėtuvių dovana Nuotrauka 1 Pramoginiai šokiai Sienų menas Sieninis laikrodis Valso vinilo plokštelė Sieninis laikrodis Pora Šokėjai Šokiai Namų dekoras Vestuvių sužadėtuvių dovana Nuotrauka 2 Pramoginiai šokiai Sienų menas Sieninis laikrodis Valso vinilo plokštelė Sieninis laikrodis Pora Šokėjai Šokiai Namų dekoras Vestuvių sužadėtuvių dovana Nuotrauka 3 Pramoginiai šokiai Sienų menas Sieninis laikrodis Valso vinilo plokštelė Sieninis laikrodis Pora Šokėjai Šokiai Namų dekoras Vestuvių sužadėtuvių dovana Nuotrauka 4 Pramoginiai šokiai Sienų menas Sieninis laikrodis Valso vinilo plokštelė Sieninis laikrodis Pora Šokėjai Šokiai Namų dekoras Vestuvių sužadėtuvių dovana Nuotrauka 5

Pramoginiai šokiai Sienų menas Sieninis laikrodis Valso vinilo plokštelė Sieninis laikrodis Pora Šokėjai Šokiai Namų dekoras Vestuvių sužadėtuvių dovana

  • (0 Atsiliepimai)

€23.73 €18.98

Žymos: wall art sieninio laikrodžio valsas.

(SKU: m326025)

Vintage Vinyl Wall Clock

Madingas retro vinilo laikrodis dabar mūsų parduotuvėje! Viskas padaryta su dėmesiu ir rūpesčiu. Daug dizainų.

Šie įrašai buvo sunaikinti, todėl jie gauna naują gyvenimą kaip laikrodis. Šis perdirbtų medžiagų ir aukštos kokybės apdailos derinys daro jūsų sieną išskirtinę! Įrašai dažnai yra seni, kiekvienas laikrodis turi savo istoriją.

Visi įrašai yra padaryti su aistra, todėl dizainas yra originalus ir daro juos puikia apdaila bet kurioje sienoje. Jie puikiai atrodo bet kurioje vietoje, nesvarbu, ar tai vaikų kambarys, žaidimų kambarys, miegamasis, svetainė, virtuvė, biuras ar prieškambaris. Mūsų laikrodis taip pat yra puiki idėja gimtadienio, vestuvių, jubiliejaus ar Kalėdų dovanai.

Jei turite omenyje kitą dizainą, kurį norėtumėte pamatyti savo namuose, nedvejodami susisiekite su mumis, nes mes su dideliu malonumu atliekame individualius užsakymus!"

Specifikacijos:

"Visi laikrodžiai pagaminti iš 12 colių (30 cm) perdirbtų vinilinių plokštelių. Norime suteikti jiems naują gyvenimą, bet mums rūpi aplinka.

Laikrodžio ciferblatas yra lipdukas

Vinilinės plokštelės etiketė išsiųsta atsitiktinai

Baterijos tipas: 1 AA baterija (nepridedama) "

Pakavimas

Laikrodis siunčiamas patvarioje, estetiškoje pakuotėje, pagamintoje iš perdirbto popieriaus. Viskas yra profesionaliai suvyniota, mes naudojame polistirolą apsauginių tarpiklių viduje, kad jūsų produktas atlaikytų visus iššūkius siuntimo :) metu. Mes dedame visas pastangas, kad jūsų siuntinys kuo greičiau pasiektų paskirties vietą ir nepažeistas.

Namų sienų dekoravimo nuoroda

Puiki dovana bet kokiai progai ir gera miegamojo, vaikų kambario, svetainės, baro, parduotuvės, kavinės, restorano ir vakarėlių puošmena.

LED apšvietimo funkcija:

Jums bus suteiktas "16 Keys" nuotolinio valdymo pultas, kad galėtumėte pritaikyti sieninio laikrodžio spalvas.LED komponentas maitinamas USB.

5 V nuolatinės srovės adapteris bus išsiųstas kartu pagal jūsų pristatymo adresą.

Keičiamos

kelios spalvos Jei pasirinksite LED versijos apšvietimo sieninį laikrodį, jums bus suteiktas 16 raktų nuotolinio valdymo pultas, kad pritaikytumėte LED vinilo šviesos spalvas. Naudodami nuotolinio valdymo pultą turėsite įvairių apšvietimo nustatymų, įskaitant šviesos įjungimą arba išjungimą, pristabdymą ar paleidimą, šviesos pritemdymą ar greičio keitimą, taip pat spalvų vaivorykštės kūrimą. Tai puikiai tinka sienų apdailai ir puikiai tinka kaip dovana.

Kad nuotolinio valdymo pultas veiktų, reikalinga CR2025 baterija (NEPRIDEDAMA). LED komponentas yra maitinamas USB.

Atkreipkite dėmesį:

LED versijai "Lighting Wall Clock" 5 V nuolatinės srovės adapteris bus išsiųstas pagal jūsų pristatymo adresą.

Klausimai ir atsakymai

Klausimas: Ar šis sieninis laikrodis yra patvarus? Ar jis lengvai sulūš?

A: Na jis pagamintas iš vinilo iš įrašo, ta prasme jis trapus. Jis yra subtilus valdyti, bet yra gerai pagamintas, o detalė yra gana puiki.

Klausimas: Ar laikrodis tyli, ar jo garsas tiksi?

A: Mes naudojame aukštos kokybės tylius plaukiojančius balanso mechanizmus. Nenorėtume trikdyti jūsų miego. Jūsų geras nakties miegas mums yra labai svarbus.

K:Koks yra šio sieninio laikrodžio dydis?

A: Visi laikrodžiai pagaminti iš 12 colių (30 cm) perdirbtų vinilinių plokštelių. Faktinis dydis po iškirpimo skirsis priklausomai nuo formos.

Klausimas: Ar galiu kurti pats?

A: Taip, nedelsdami susisiekite su mumis ir praneškite mums išsamią informaciją apie norimą dizainą, mes padarysime peržiūros eskizą, kad parodytume jums, kai patvirtinsite dizainą, tada pateiksite užsakymą ir sumokėsite.

Daugiau laikrodžio ciferblatų...

Mes turime daugiau nei 100 skirtingų laikrodžių ciferblatų jūsų pasirinkimui.Mes netgi galime padaryti savo!Nedvejodami paklauskite mūsų, ar turite kokių nors idėjų.

Pasveikinimo individualus užsakymas

"PATINKA IDĖJA, BET NEPATINKA DIZAINAS? KURKIME NAUJĄ KARTU! - Tiesiog praneškite mums, ką norėtumėte matyti savo specialiame laikrodyje, ir mes paruošime jums naują dizainą.

Mūsų dizaino komanda daugeliu atvejų nubraižys jūsų laikrodį per 24 valandas. Galėsite jį peržiūrėti, pakomentuoti ir paprašyti peržiūrėti (jei reikia), kol būsite visiškai patenkinti dizainu."

  • funkcija: Antikvarinis stilius
  • Plotis: 30cm
  • Ekrano tipas: Adata
  • Kūno medžiaga: Plastmasiniai
  • Forma: Vienas veidas
  • modelio numeris: GIT-0713#58
  • Prekės ženklas: Vinilo laikrodis
  • motyvo tipas: kvarcas
  • Raštas: ABSTRACT
  • Ilgis: 300mm
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Taikoma paskirties vieta: Svetainė
  • Medžiaga: Vinilinė plokštelė
  • Skersmuo: 30cm
  • Derinys: Atskiria
  • Stilius: Trumpas
  • Tipas: Sieniniai laikrodžiai
  • yra išmanusis įrenginys: no
  • Sieninio laikrodžio tipas: Vinilinė plokštelė

 

Palikite Savo Citata