Mielas Lapių darželis Sienų dailė Drobė Tapyba Šiaurės šalių plakatai ir spaudiniai Minimalistiniai dekoratyviniai paveikslėliai Vaikų kūdikių kambario dekoravimas

Mielas Lapių darželis Sienų dailė Drobė Tapyba Šiaurės šalių plakatai ir spaudiniai Minimalistiniai dekoratyviniai paveikslėliai Vaikų kūdikių kambario dekoravimas Nuotrauka 0 Mielas Lapių darželis Sienų dailė Drobė Tapyba Šiaurės šalių plakatai ir spaudiniai Minimalistiniai dekoratyviniai paveikslėliai Vaikų kūdikių kambario dekoravimas Nuotrauka 1 Mielas Lapių darželis Sienų dailė Drobė Tapyba Šiaurės šalių plakatai ir spaudiniai Minimalistiniai dekoratyviniai paveikslėliai Vaikų kūdikių kambario dekoravimas Nuotrauka 2 Mielas Lapių darželis Sienų dailė Drobė Tapyba Šiaurės šalių plakatai ir spaudiniai Minimalistiniai dekoratyviniai paveikslėliai Vaikų kūdikių kambario dekoravimas Nuotrauka 3 Mielas Lapių darželis Sienų dailė Drobė Tapyba Šiaurės šalių plakatai ir spaudiniai Minimalistiniai dekoratyviniai paveikslėliai Vaikų kūdikių kambario dekoravimas Nuotrauka 4 Mielas Lapių darželis Sienų dailė Drobė Tapyba Šiaurės šalių plakatai ir spaudiniai Minimalistiniai dekoratyviniai paveikslėliai Vaikų kūdikių kambario dekoravimas Nuotrauka 5

Mielas Lapių darželis Sienų dailė Drobė Tapyba Šiaurės šalių plakatai ir spaudiniai Minimalistiniai dekoratyviniai paveikslėliai Vaikų kūdikių kambario dekoravimas

  • (0 Atsiliepimai)

€33.40 €23.39

Žymos: sienų meno drobės tapyba.

(SKU: m193627)

Medžiaga: medvilninė drobė

Dydis: 1 colis = 2.54cm

10x15cm (4x6inch) 13x18cm (5x7inch) 15x20cm (6x8inch) 20x25cm (8x10inch) 21x30cm (8x12inch) 30x40cm (12x16inch) 30x42cm (12x17inch) 40x50cm (16x20inch) 40x60cm (16x24inch) 42x60cm (17x24inch) 50x70cm (20x28inch) 50x75cm (20x30inch) 60x80cm (24x32inch) 60x90cm (24x35inch)

Nata

1. Dydis, matuojamas rankomis, gali būti 1-2 cm paklaida.

2.To sumažinti siuntimo išlaidas ir išvengti rėmo pažeidimo gabenant, jokio išorinio rėmo, tik drobė.

3.As apšvietimo efektų, objektų spalva gal kiek skiriasi nuo paveikslėlių.

4. Šis puikios kokybės drobės atspaudas yra be vidinio ir išorinio rėmo, kad būtų sumažintos siuntimo išlaidos, tačiau šis dydis yra įprastas nuotraukų rėmelio dydis ir jūs galite lengvai paruošti rėmelį.

5.Paveikslas nėra rankų darbo, jį spausdina mašinos.

Jei turite kokių nors problemų, galite bet kada susisiekti su manimi, mes jums atsakysime kuo greičiau . Ačiū

1. Kiek laiko siųsite užsakymus?

Kaip atsakingas pardavėjas, mes stengiamės kuo greičiau išsiųsti jūsų užsakymus. Paprastai mūsų užsakymų išsiuntimas užtrunka apie 12 valandų. Jei per šventes (Kalėdas, Naujųjų metų šventę) ar blogą orą, tai atidės kelias dienas.

2. Ar siūlote dropshippingą?

Taip, mes vykdome dropshippingą visame pasaulyje. Į paketą nedėsime jokios reklamos ar sąskaitos faktūros, tikimės, kad kartu galėsime užmegzti ilgalaikius verslo santykius.

3. Jei nesame patenkinti produktu, ką turėčiau daryti?

Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.

Jei nesate patenkinti 100% mūsų produktais, susisiekite su mūsų tarnyba, mes grąžinsime pinigus arba išsiųsime užsakymą iš naujo. Prašome susisiekti su mumis bet kokiu klausimu!

1.Mes priimame alipay čia.

2.Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

3. Jei turite kokių nors problemų dėl mokėjimo, spustelėkite čia:

http://Musustudija.lt/help/home.html#center 1. Mes siunčiame į pasaulį, išskyrus APO / FPO.

2. Prekės siunčiamos iš Kinijos naudojant oro paštą, daugumą šalių pasiekia per 15–25 darbo dienas.

3. Delievey laikas priklauso nuo kelionės tikslo ir kitų veiksnių, tai gali užtrukti iki 30 darbo dienų.

1. Jūsų atsiliepimai mums tikrai svarbūs, skirkite kelias sekundes, kad paliktumėte 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga, labai ačiū!!

2. Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes ir paslaugas jums.

3.Susisiekite su mumis prieš palikdami neutralius (3 žvaigždutės) arba neigiamus (1-2 žvaigždutės) atsiliepimus. Mes stengsimės išspręsti problemą ir palikti jums laimingą apsipirkimo nuotaiką čia. Ačiū!

1.Mes visada pasiruošę jums padėti patenkinti bet kokius jūsų poreikius, susijusius su pirkimu, ar klausimus apie mūsų produktus.

2. Mes tikime visišku klientų pasitenkinimu ir tikimės, kad jūs turėsite teigiamą patirtį su mumis.

3.Nekantriai laukiame Jūsų ir vėl artimiausiu metu.

01

  • originalas: Taip
  • Forma: Single
  • Medžiaga: Drobė
  • Technika: Purškiamasis dažymas
  • Stilius: ABSTRACT
  • Vidutinis: vandeniui atsparus rašalas
  • palaikymo bazė: Drobė
  • Tiriamieji: ABSTRACT
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • modelio numeris: D827
  • Tipas: Drobės spausdinimas
  • Rėmelis: No
  • kadro režimas: Unframed

 

Palikite Savo Citata