Kalnų akmens akvariumas Uolos Auksinės žuvelės priedai Akvariumas Vaizdas į kalnus Akmens ornamentas Medis Uola Urvas Žuvų bako apdaila

Kalnų akmens akvariumas Uolos Auksinės žuvelės priedai Akvariumas Vaizdas į kalnus Akmens ornamentas Medis Uola Urvas Žuvų bako apdaila Nuotrauka 0 Kalnų akmens akvariumas Uolos Auksinės žuvelės priedai Akvariumas Vaizdas į kalnus Akmens ornamentas Medis Uola Urvas Žuvų bako apdaila Nuotrauka 1 Kalnų akmens akvariumas Uolos Auksinės žuvelės priedai Akvariumas Vaizdas į kalnus Akmens ornamentas Medis Uola Urvas Žuvų bako apdaila Nuotrauka 2 Kalnų akmens akvariumas Uolos Auksinės žuvelės priedai Akvariumas Vaizdas į kalnus Akmens ornamentas Medis Uola Urvas Žuvų bako apdaila Nuotrauka 3 Kalnų akmens akvariumas Uolos Auksinės žuvelės priedai Akvariumas Vaizdas į kalnus Akmens ornamentas Medis Uola Urvas Žuvų bako apdaila Nuotrauka 4 Kalnų akmens akvariumas Uolos Auksinės žuvelės priedai Akvariumas Vaizdas į kalnus Akmens ornamentas Medis Uola Urvas Žuvų bako apdaila Nuotrauka 5

Kalnų akmens akvariumas Uolos Auksinės žuvelės priedai Akvariumas Vaizdas į kalnus Akmens ornamentas Medis Uola Urvas Žuvų bako apdaila

  • (0 Atsiliepimai)

€0.54 €0.27

(SKU: m272232)

Aprašymas:

Šie akmenys yra pagaminti iš dervos ir yra saugūs bei ekologiški. Tai nėra kenksminga vandeniui ir žuvims. Jis idealiai tinka tiek gėlam, tiek sūriam vandeniui ir neturi įtakos pH lygiui bake.

Platus naudojimo spektras gali būti dedamas į įvairių dydžių žuvų rezervuarus, gėlių vazonus, akvariumus, namus, biurus ir kitas vietas. Atneškite gražų povandeninį pasaulį savo augintinių žuvims.

Funkcijos:

Produkto pavadinimas: Mountain Rocks Aquarium

Produkto medžiaga: derva

Gaminio svoris: mažas: 10g, didelis: 15g

Produkto dydis: mažas: 2,7 * 1,8 * 2,6 CM (1,06 * 0,71 * 1,02 colio) ; didelis: 3,6 * 2,5 * 3,4 CM (1,42 * 0,98 * 1,34 colio)

Nata:

Produkto dydis / paveikslėlis matuojamas ir fotografuojamas rankiniu būdu, šiek tiek nukrypimas, prašau atleisti

Pakuočių sąrašas:

1*Akvariumo papuošalai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patvari medžiaga: pagaminta iš patvarios dervos medžiagos, akvariumo papuošalai, tai tikroviška kalnų uola be sezoninių pokyčių. Jis nesukelia keisto kvapo.

2. Imituojamas gamtos dekoras: Žuvų bako dekoras suteikia natūralios aplinkos pojūtį ir paverčia jūsų baką nuostabiu kraštovaizdžiu. Leiskite savo augintinių žuvims greitai integruotis į naują aplinką.

3. Realistinis meistriškumas: Kalnų uolų akvariumas visur dvelkia realizmu, jis yra tarsi tikros kalnų uolos ir jaučiasi taip, lyg būtų pagamintas su puikiu meistriškumu, kai jį paliečiate.

4. Lengva prižiūrėti: mūsų kalnų akmens akvariumo uolos nereikalauja daug laiko ir pastangų, jas lengva prižiūrėti, tiesiog nuvalykite jas švariai. Suteikite naują savo atostogų gyvenimo išvaizdą.

5. Stiprus pritaikomumas: Šis akvariumo kalnas yra labai praktiškas ir gali būti dedamas į įvairių dydžių žuvų talpyklas ir akvariumus.Jis taip pat naudojamas kaip dekoratyvinis gabalas gėlių vazonų sodininkystei.

  • Tema: Architektūra
  • yra išmanusis įrenginys: no
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Stilius: Modernus stilius
  • Medžiaga: derva

 

Palikite Savo Citata