Astronautas Mobiliojo telefono stovas Astronautų telefono stovas Laikiklis Dervos laikiklis Nešiojamas animacinių filmų astronautų dizainas Stalinio telefono stovas

Astronautas Mobiliojo telefono stovas Astronautų telefono stovas Laikiklis Dervos laikiklis Nešiojamas animacinių filmų astronautų dizainas Stalinio telefono stovas Nuotrauka 0 Astronautas Mobiliojo telefono stovas Astronautų telefono stovas Laikiklis Dervos laikiklis Nešiojamas animacinių filmų astronautų dizainas Stalinio telefono stovas Nuotrauka 1 Astronautas Mobiliojo telefono stovas Astronautų telefono stovas Laikiklis Dervos laikiklis Nešiojamas animacinių filmų astronautų dizainas Stalinio telefono stovas Nuotrauka 2 Astronautas Mobiliojo telefono stovas Astronautų telefono stovas Laikiklis Dervos laikiklis Nešiojamas animacinių filmų astronautų dizainas Stalinio telefono stovas Nuotrauka 3 Astronautas Mobiliojo telefono stovas Astronautų telefono stovas Laikiklis Dervos laikiklis Nešiojamas animacinių filmų astronautų dizainas Stalinio telefono stovas Nuotrauka 4 Astronautas Mobiliojo telefono stovas Astronautų telefono stovas Laikiklis Dervos laikiklis Nešiojamas animacinių filmų astronautų dizainas Stalinio telefono stovas Nuotrauka 5

Astronautas Mobiliojo telefono stovas Astronautų telefono stovas Laikiklis Dervos laikiklis Nešiojamas animacinių filmų astronautų dizainas Stalinio telefono stovas

  • (0 Atsiliepimai)

€16.07 €8.03

(SKU: m40589)

Šis žavingas ir išradingas telefono stovas turi animacinį astronautų dizainą, kuris pagyvins jūsų stalą ar naktinį stalą. Jis pagamintas iš dervos, kuri yra patvari ir tinkama ilgalaikiam naudojimui. Jis gali laikyti jūsų telefoną horizontaliai arba vertikaliai, todėl idealiai tinka vaizdo įrašų žiūrėjimui, naršymui internete ir vaizdo skambučiams. Tai taip pat madinga ir unikali namų puošmena, kuri sužavės jūsų lankytojus ir draugus. Nesvarbu, ar esate kosmoso entuziastas, ar ne, šis telefono stovas būtų puiki dovana sau ar kažkam ypatingam.

Specifikacijos:

Pavadinimas: mobile phone holder

Medžiaga: derva

Stilius: animacinis filmas

Stilius: Akys į galaktikas / Tarptinklinis ryšys debesyje / Laisvalaikis / Centras Užsiėmimas / Šviečiančios žvaigždės

Dydis: apie 6,5 * 5,5 cm / 2,6 * 2,2 colio

Pakuočių sąrašas:

1*Mobiliojo telefono tribūna

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Mielas ir kūrybingas dizainas: Šis astronautų telefono laikiklis sukurtas su animaciniu astronautu, kuris atrodo mielas ir kūrybingas. Tai gali suteikti jums geriausią patirtį su tinkamu aukščiu ir puikiu žiūrėjimo kampu.

2. Veikia puikiais produktais: Šis astronautų telefono laikiklis pagamintas iš išskirtinio meistriškumo ir sklandžios išvaizdos, kad jūsų telefonas neslystų. Tai taip pat suteikia pakankamai trinties, kad galėtumėte saugiai laikyti telefoną bet kurioje padėtyje.

3. Gerai pagamintas: Šis astronautų telefono laikiklis pagamintas iš dervos medžiagos, kuri yra tvirta ir stabili. Jis gali saugiai ir saugiai laikyti jūsų telefoną, jo nebraižydamas ir nepažeisdamas. Jis taip pat yra daugkartinio naudojimo ir lengvai valomas, todėl tinka ilgalaikiam naudojimui.

4. Plačiai pritaikomas: Su šiuo astronautų telefono laikikliu galite laikyti savo telefoną, su malonumu mokytis ar padaryti savo namus madingesnius ir naujoviškesnius.Jis tinka jūsų miegamajam, svetainei, biurui ar bet kuriai kitai jums patinkančiai vietai.

5.Kūrybinė dovana: Šis astronautų telefonų laikiklis gali laikyti daugumą telefonų stabilioje ir patogioje padėtyje. Jūsų bendradarbiams, draugams, šeimos nariams ar kaimynams patiks ši kūrybinga ir praktiška dovana, kuri jų erdvei suteikia asmeniškumo.

  • Įkroviklis: No
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Funkcijos: Nuotolinio valdymo pultas
  • Prekės ženklas: Rondaful

 

Palikite Savo Citata