Papūga Kelioninis narvas Paukščių narvas Kelioninis krepšys Papūgos nešėjas Mažas naminių gyvūnėlių nešiojimo krepšys Nešiojamas kvėpuojantis kelioninis narvas kokatieliui

Papūga Kelioninis narvas Paukščių narvas Kelioninis krepšys Papūgos nešėjas Mažas naminių gyvūnėlių nešiojimo krepšys Nešiojamas kvėpuojantis kelioninis narvas kokatieliui Nuotrauka 0 Papūga Kelioninis narvas Paukščių narvas Kelioninis krepšys Papūgos nešėjas Mažas naminių gyvūnėlių nešiojimo krepšys Nešiojamas kvėpuojantis kelioninis narvas kokatieliui Nuotrauka 1 Papūga Kelioninis narvas Paukščių narvas Kelioninis krepšys Papūgos nešėjas Mažas naminių gyvūnėlių nešiojimo krepšys Nešiojamas kvėpuojantis kelioninis narvas kokatieliui Nuotrauka 2 Papūga Kelioninis narvas Paukščių narvas Kelioninis krepšys Papūgos nešėjas Mažas naminių gyvūnėlių nešiojimo krepšys Nešiojamas kvėpuojantis kelioninis narvas kokatieliui Nuotrauka 3 Papūga Kelioninis narvas Paukščių narvas Kelioninis krepšys Papūgos nešėjas Mažas naminių gyvūnėlių nešiojimo krepšys Nešiojamas kvėpuojantis kelioninis narvas kokatieliui Nuotrauka 4 Papūga Kelioninis narvas Paukščių narvas Kelioninis krepšys Papūgos nešėjas Mažas naminių gyvūnėlių nešiojimo krepšys Nešiojamas kvėpuojantis kelioninis narvas kokatieliui Nuotrauka 5

Papūga Kelioninis narvas Paukščių narvas Kelioninis krepšys Papūgos nešėjas Mažas naminių gyvūnėlių nešiojimo krepšys Nešiojamas kvėpuojantis kelioninis narvas kokatieliui

  • (0 Atsiliepimai)

€22.38 €15.67

(SKU: m43620)

Keliaukite stilingai su mūsų unikalaus dizaino paukščių narveliu! Pagamintas iš skaidrių ir kvėpuojančių medžiagų, šis aukštos kokybės Oksfordo audinio narvas puikiai tinka vaikščioti, iškylauti ir vairuoti. Su patogiomis rankenomis ir petnešomis jūsų plunksnos draugas jausis saugiai ir patogiai, kad ir kur eitumėte.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kelionių narvas paukščiams

Medžiaga: Oksfordo audinys

Produkto dydis:

Išskleisti: 33 * 24 * 26 cm | 12.99 * 9.44 * 10.23colių

Sulankstymas: 34*25*5cm | 13.38*9.84*1.96 colio

Savybės: kvėpuojantis / skaidrus / lengvai valomas / lengvas

Taikoma: tinka naminiams gyvūnėliams, balandžiams, triušiams, šinšiloms ir kitiems mažiems naminiams gyvūnėliams

Pakuočių sąrašas:

Nešiojamas paukščių krepšys x1

Nerūdijančio plieno dėklas x1

Nuimama medinė lazda x1

Nuimamas ilgas peties diržas x1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patogus ir organizuotas: Paukščių kelionių vežėjas yra patogus ir patogus sprendimas lengvai nešti paukštį. Įrengta didelė šoninė užtrauktuko anga, kad būtų lengva pasiekti, ir erdvi tinklinė kišenė, kad maistas, žaislai, vandens buteliai ir kiti būtiniausi daiktai būtų po ranka.

2. Skaidrus ir kvėpuojantis: Su 4 ventiliacijos angomis ir 2 anti-kramtymo tinklelio langais, šis paukščių kelionių vežėjas leidžia jūsų krepšyje esantiems gyvūnams mėgautis kraštovaizdžiu ir saule, tuo pačiu užtikrinant oro cirkuliaciją ir komfortą.

3. Patikimos medžiagos: Pagamintas iš dilimui atsparaus aukštos kokybės Oksfordo audinio, šis paukščių kelionių laikiklis yra tvirtas ir patvarus, nelengvai deformuojamas ar pažeidžiamas, lengvai valomas ir prižiūrimas.

4. Draugiškas laukui: su nuimamu dirželiu mūsų paukščių kelionių laikiklis puikiai tinka lauko entuziastams.Jis stiprus ir praktiškas, todėl lengva pasiimti savo plunksnos draugą į apsilankymus ligoninėje, pasivaikščiojimus, piknikus ar vairavimo keliones. Mėgaukitės puikiu buvimu lauke kartu.

5. Lengvas transportavimas: Padarykite lauke su savo plunksnų draugais vėją su šiuo paukščių kelionių vežėju. Dėl lengvo dizaino su rankenomis ir petnešėlėmis jis yra nešiojamas sprendimas paukščių mėgėjams. Be to, jis gali būti sulankstytas, kai nenaudojamas, neužimdamas papildomos vietos.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Tipas: PAUKŠČIAI
  • Medžiaga: MEDVILNĖ

 

Palikite Savo Citata