teleskopinė aliuminio lydinio prailginimo juosta trikojams, 1/4 "moteriška iki 1/4 " 3/8 " vidinė jungtis

teleskopinė aliuminio lydinio prailginimo juosta trikojams, 1/4 teleskopinė aliuminio lydinio prailginimo juosta trikojams, 1/4 teleskopinė aliuminio lydinio prailginimo juosta trikojams, 1/4 teleskopinė aliuminio lydinio prailginimo juosta trikojams, 1/4 teleskopinė aliuminio lydinio prailginimo juosta trikojams, 1/4 teleskopinė aliuminio lydinio prailginimo juosta trikojams, 1/4

teleskopinė aliuminio lydinio prailginimo juosta trikojams, 1/4 "moteriška iki 1/4 " 3/8 " vidinė jungtis

  • (0 Atsiliepimai)

€7.26 €4.50

(SKU: m70940)

Funkcijos:

OOTDTY

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Lengvai prailginkite trikojo ar asmenukės ilgį naudodami šį fotografijos lydinio prailginimo strypą, siūlantį du skirtingus jungties pasirinkimus. Pasirinkite tarp 1/4 colio moteriškos ir 1/4 colio moteriškos arba 1/4 colio moteriškos ir 3/8 colio moteriškos jungties.

Pagamintas iš patvaraus ir lengvo aliuminio lydinio, šis fotografijos lydinio prailginimo strypas užtikrina patogų transportavimą ir ilgalaikį naudojimą. Išplėskite savo trikojo ar asmenukės galimybes be jokių pastangų.

Sukurtas fotografams ir asmenims, kuriems patinka fotografuoti, šis fotografijos lydinio prailginimo strypas yra universalus aksesuaras, tinkantis tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Lengvai tyrinėkite naujas galimybes.

Nesvarbu, ar esate patalpoje, ar lauke, šis fotografijos lydinio prailginimo strypas leidžia lengvai reguliuoti fotoaparato aukštį ir aukštį.nuotraukos ir vaizdo įrašai su padidintu stabilumu ir lankstumu.

Pakelkite savo fotografavimo įgūdžius į kitą lygį naudodami šį fotografijos lydinio prailginimo strypą.Dėl tvirtos konstrukcijos ir suderinamumo su trikojais ir asmenukių lazdomis jis yra esminis įrankis įsimintiniems kadrams užfiksuoti. Išlaisvinkite savo kūrybiškumą ir atraskite naują perspektyvą.

Specifikacijos:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: 1/4 "Female to 1/4" Female, 1/4 "Female to 3/8" Female (pasirinktinai)

Komplektą sudaro:

1PC aliuminio lydinio prailginimo strypas

Nata:

Nėra mažmeninės prekybos paketo.

Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

  • Prekės ženklas: SIV
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • modelio numeris: D08A4NB107213

 

Palikite Savo Citata