Pilvo 4 ratų ritinėlio patogus mankštos volelis su minkšta kempine rankena mankštos ritinėliai kelionėms namo darbo vietoje

Pilvo 4 ratų ritinėlio patogus mankštos volelis su minkšta kempine rankena mankštos ritinėliai kelionėms namo darbo vietoje Nuotrauka 0 Pilvo 4 ratų ritinėlio patogus mankštos volelis su minkšta kempine rankena mankštos ritinėliai kelionėms namo darbo vietoje Nuotrauka 1 Pilvo 4 ratų ritinėlio patogus mankštos volelis su minkšta kempine rankena mankštos ritinėliai kelionėms namo darbo vietoje Nuotrauka 2 Pilvo 4 ratų ritinėlio patogus mankštos volelis su minkšta kempine rankena mankštos ritinėliai kelionėms namo darbo vietoje Nuotrauka 3 Pilvo 4 ratų ritinėlio patogus mankštos volelis su minkšta kempine rankena mankštos ritinėliai kelionėms namo darbo vietoje Nuotrauka 4 Pilvo 4 ratų ritinėlio patogus mankštos volelis su minkšta kempine rankena mankštos ritinėliai kelionėms namo darbo vietoje Nuotrauka 5

Pilvo 4 ratų ritinėlio patogus mankštos volelis su minkšta kempine rankena mankštos ritinėliai kelionėms namo darbo vietoje

  • (0 Atsiliepimai)

€59.65 €23.26

(SKU: m16709)

Mūsų pilvo ratų mašina turi stabilizuojančią struktūrą ir didelio tankio medžiagas, užtikrinančias tvirtą sukibimą. Dizainas užtikrina, kad jis nebus lengvai apvirtęs, todėl treniruotė bus efektyvi.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Four wheels of abdominal wheel

Svoris: 1kg

Produkto dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: ABS

Nuleidimo pagalvėlės medžiaga: putplastis

Rankenos medžiaga: putos

Rato medžiaga: didelio elastingumo PU

Taikomi žmonės: universalūs

Keliamoji galia: apie 150kg

Savybės: Paprasta naudoti, lengva nešiotis, lengva mankštinti kelias raumenų grupes

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Keturių ratų pilvo ratas

1vnt.*Atsiklaupimo kilimėlis

1vnt*Stabdžių plokštė

Pastabos:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurios prekių nuotraukos gali šiek tiek skirtis spalvomis, vyrauja natūra spalva!

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelį dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Praktiškumo padidinimas: Išlenkta šio tylaus pilvo rato rankena užtikrina patogų sukibimą ir sumažina rankų nuovargį. Neslystanti ir stabilizuojanti konstrukcija užtikrina sklandų ir saugų riedėjimą ant bet kokių paviršių.

2.Universali treniruotė: išlaisvinkite tikrąjį savo pagrindinių raumenų potencialą su mūsų unisex pilvo voleliu. Naujoviškas 4 ratų dizainas leidžia treniruotis keliais kampais abs be apvirtimo. Puikiai tinka pradedantiesiems ir profesionalams, norintiems lengvai ir saugiai sustiprinti savo abs.

3. Ribų peržengimas: lengvai tonizuokite abs naudodami mūsų atnaujintą pilvo ratą. Puikiai tinka pradedantiesiems, jis automatiškai atšoka, kad išvengtų traumų. Sutirštinti plieniniai vamzdeliai ir ergonomiškos rankenos užtikrina stabilumą ir komfortą kiekvienos treniruotės metu.

4.Patobulintas sukibimas: patirkite optimalų komfortą treniruočių metu naudodami mūsų didelio tankio kempinės rankenas, kurios sugeria prakaitą ir yra minkštos. Ergonomiško dizaino pilvo ratas padidins jūsų pagrindinę jėgą ir lankstumą, kad mankšta būtų efektyvi.

5. Idealus svorio palaikymas: didelis svoris ir tvirtumas. Šis pilvo ratas gali palaikyti didelį svorį, todėl tinka visiems kūno rengybos lygiams. Padangos tekstūra užtikrina tvirtą sukibimą su bet kokiais paviršiais, o didelio kietumo medžiaga užtikrina patvarumą ir stabilumą.

  • funkcija: Išsamus kūno rengybos pratimas
  • Sporto rūšis: Jėgos treniruotės
  • modelio numeris: pilvo 4 ratų volelis
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata