Automobilio langas Saulės atspalviai Priekinio stiklo saulės atspalvis Byd Atto 3 Yuan Plus Priekinis langas 2vnt

Automobilio langas Saulės atspalviai Priekinio stiklo saulės atspalvis Byd Atto 3 Yuan Plus Priekinis langas 2vnt Nuotrauka 0 Automobilio langas Saulės atspalviai Priekinio stiklo saulės atspalvis Byd Atto 3 Yuan Plus Priekinis langas 2vnt Nuotrauka 1 Automobilio langas Saulės atspalviai Priekinio stiklo saulės atspalvis Byd Atto 3 Yuan Plus Priekinis langas 2vnt Nuotrauka 2 Automobilio langas Saulės atspalviai Priekinio stiklo saulės atspalvis Byd Atto 3 Yuan Plus Priekinis langas 2vnt Nuotrauka 3 Automobilio langas Saulės atspalviai Priekinio stiklo saulės atspalvis Byd Atto 3 Yuan Plus Priekinis langas 2vnt Nuotrauka 4 Automobilio langas Saulės atspalviai Priekinio stiklo saulės atspalvis Byd Atto 3 Yuan Plus Priekinis langas 2vnt Nuotrauka 5

Automobilio langas Saulės atspalviai Priekinio stiklo saulės atspalvis Byd Atto 3 Yuan Plus Priekinis langas 2vnt

  • (0 Atsiliepimai)

€56.08 €33.65

(SKU: m127079)

Aprašymas:

Magnetinė adsorbcija, fiksuota per vieną sekundę: Įmontuotas stiprus magnetinis modulis yra sandariai adsorbuotas ir pritvirtintas prie lango rėmo. Lengvas išmontavimas ir surinkimas, paprastas ir nešiojamas.

Apsauga nuo saulės ir šilumos izoliacija, venkite saulės patekimų: Įdėkite ekranus lango stiklo viduje, lūžis neužblokuoja regėjimo linijos, apsaugos nuo saulės ir šilumos izoliacijos ir išsprendžia problemą, kad įvairūs saulės spinduliai lengvai patenka į automobilį vienu kritimu.

Stiklą galima laisvai pakelti ir nuleisti: lango skėčiai nuo saulės ir stiklas laikomi nepriklausomai vienas nuo kito, sudarant stiklą ir vidinį ekrano langą. Stiklas be kliūčių eina aukštyn ir žemyn. Rezervuokite žiūrėjimo langą, kad jis neužstotų važiavimo linijos ir leistų patogiai keliauti.

Pliušinis apvadas: Kadangi ekrano lango apsaugos nuo saulės filtrą supa minkštas pliušinis apvadas, jį galima montuoti kartu su automobiliu, o trintis nepakenks automobiliui.

Aukštas elastingas spyruoklinis plieninis rėmas: nesulūžęs, nesusuktas ar deformuotas. Automobilio lango saulės atspalvių rėmas pagamintas iš aukštos kokybės spyruoklinio plieno su atmintimi ir yra patvarus.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesterio pluoštas, lydinys

Taikoma: BYD Yuan PLUS Atto 3 2022

Komplektą sudaro:

1 pora langų saulės skydelių

Nata:

Prašome leisti šiek tiek klaidų dėl rankinio matavimo ir skirtingų monitorių.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: FangNymph

 

Palikite Savo Citata